AcasăNewsREZULTATE TITULARIZARE 2012 (edu.ro)

REZULTATE TITULARIZARE 2012 (edu.ro)

(foto: calificativ.ro)

REZULTATELE la examenul de TITULARIZARE 2012 au fost afisate marti, 7 august. Pentru a obtine un post la catedra, viitorii profesori trebuie sa obtina cel putin nota 7 (sapte) la acest examen de titularizare.

Rezultate Titularizare 2012 au fost publicate la avizierele centrelor de examinare si pe edu.ro . Pentru a putea vedea rezultatele dati click pe Rezultate Titularizare 2012

(foto: calificativ.ro)

Candidatii care au sustinut TITULARIZAREA in 2012 afla marti REZULTATELE. Notele sunt afisate, pe fiecare judet, inslusiv municipiul Bucuresti, pe site-ul Ministerului Educatiei, dar si in centrele unde acestia au sustinut examenul. Cei care isi doresc sa ajunga la catedra si sa le predea elevilor din cunostintele pe care le-au acumulat in diferite domenii trebuie sa obtina la acest examen minumum nota 7.

De altfel, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, declara zilele trecute ca „stacheta” la acest examen trebuie ridicata. „In mandatul anterior am ridicat stacheta, de la sase pentru mediul urban, la sapte pentru toata lumea. E prea tarziu pentru examenul care urmeaza, dar cred ca va trebui sa ridicam aceasta stacheta in continuare”, a declarat Andronescu.

Candidaţii nemulţumiţi de note pot face contestaţii marţi si miercuri la sediile inspectoratelor scolare judetene. Rezultatele finale la TITULARIZARE 212, dupa rezolvarea contestatiilor, vor di afisate pe 10 august, iar repartizarea candidatilor admisi la catedra, adica cei care au obtinut minumum nota 7, va incepe pe 13 august.

4.214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger