AcasăNewsRezultate finale la BAC 2011: Bucuresti, 17,82% rata de promovabilitate!

Rezultate finale la BAC 2011: Bucuresti, 17,82% rata de promovabilitate!

In urma cu putin timp au fost anuntate oficial rezultatele finale la sesiunea din toamna a Bacalaureatului 2011. In Bucuresti, 17,82% este rata promovabilitatii, potrivit inspectorului general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Cristian Alexandrescu.

Rezultate si promovare BAC 2011

17,82 este procentul inainte de rezolvarea contestatiilor. Evident ca nu poate sa ne multumeasca. Este un procent care ne arata in ce masura au reusit elevii sa faca fata examenului de bacalaureat, sesiunea a doua”, a declarat Alexandrescu.

In opinia acestuia, urmeaza o analiza la nivelul fiecarei unitati de invatamant pentru a se vedea care sunt cauzele ce au dus la rezultatele slabe de anul acesta.

In opinia sa, principalul responsabil este scoala, rezultatele la BAC neavand nicio legatura cu reforma invatamantului ce se refera la „actuala lege a invatamantului si la celelalte masuri ce vor fi luate de acum incolo”. In opinia sa, una din marile probleme ar fi numarul extrem de mare al absentelor nemotivate.

La aceasta ora sunt asteptate rezultatele oficiale pe  judete, ce urmeaza sa fie anuntate de Ministerul Educatiei. Corespondentii televiziunilor vorbesc despre faptul ca, la sesiunea de toamna a BAC-ului, nu exista nicio medie de 10, in timp ce doar zece elevi ar fi reusit sa obtina medii peste 9. Pe de alta parte, Mehedinti ar fi judetul cu cea mai ridicata rata a promovabilitatii, peste 52%.

Ramai pe www.national.ro pentru rezultatele oficiale pe judete!

Vezi HARTA promovabilitatii la BAC 2011 pe judete, afisata de edu.ro!

S-au afisat rezultatele la BAC 2011: Vezi ce note ai luat!

Doar 18% dintre elevii bucuresteni au luat BAC-ul de toamna 2011!

Profesorii, despre rezultatele la BAC: Ne asteptam. Au dat examen corigentii si elevii care, teoretic, nu ar fi trebuit sa ajunga la bacalaureat!

“Nu exista joburi pentru cei care au picat la BAC. Vom ingrosa numarul infractorilor!”, sustine fostul ministru Ecaterina Andronescu

Un tanar de 19 ani care a picat BAC-ul, gasit mort la Timisoara!

Promovabilitate 0 % la BAC, in patru licee din Maramures!

2.323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger