AcasăNewsREZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013: TULCEA, IALOMITA, BRAILA

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013: TULCEA, IALOMITA, BRAILA

Dupa atatea ore de studiu intens, absolventii clasei a VIII-a vor culege roadele sambata, 29 iunie, cand elevii din Tulcea, Ialomita si Braila vor afla ce note au obtinut la EVALUAREA NATIONALA 2013. Emotiile sunt cu atat mai mari cu cat rezultatele vor conta la admiterea in liceu.

Pana in ora 16.00, elevii vor afla ce note au obtinut la EVALUAREA NATIONALA 2013. Daca rezultatele nu ii multumesc, acestia pot depune contestatii sambata, 29 iunie, in intervalul orar 16.00 – 22.00.

Absolventii clasei a VIII-a vor putea sa afle cum au fost apreciati de profesori la probele de limba si literatura romana, limba materna si matematica la avizierele scolilor unde au fost testati.

Elevii din Tulcea pot afla notele la EVALUAREA NATIONALA 2013 si de pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean TULCEA.

La fel si absolventii din Ialomita. Daca nu vor sa mearga la scolile unde au dat probele la EVALUAREA NATIONALA 2013, pot afla notele obtinute pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean IALOMITA.

Tot sambata, 29 iunie, elevii din Braila pot afla notele atat de la scolile unde au sustinut probele la EVALUAREA NATIONALA 2013, cat si pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean BRAILA.

Rezultatele finale la EVALUAREA NATIONALA 2013 vor fi publicate pe data de 3 iulie, dupa ce vor fi rezolvate si contestatiile depuse de catre cei nemultumiti.

Citeste si:

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 (EDU.RO) – judetele OLT, PRAHOVA, BUZAU

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 pentru SIBIU

REZULTATE LA EVALUAREA NATIONALA 2013, judetul TIMIS, potrivit edu.ro

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013: Parintii din Galati acuza Ministerul Educatiei ca au dat bani degeaba pe meditatii

author avatar
Anca Murgoci
3.190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger