AcasăNewsREZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 pentru SIBIU

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 pentru SIBIU

REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2013 pentru Sibiu vor fi afisate, sambata, 29 iunie. Elevii care au sustinut probele vor afla ce note au obtinut la examenul sustinut dupa absolvirea clasei a VIII-a.

Cu emotii, dar si cu speranta ca vor obtine rezultate cat mai bune, copiii din SIBIU, ca si cei din restul oraselor tarii, asteapta rezultatele la REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2013. Acestea vor fi afisate pana la ora 16.00, atat in cadrul unitatilor unde au sustinut probele din cadrul EVALUARII NATIONALE 2013, cat si pe site-ul Ministerului Educatiei, edu.ro.

E important de stiut ca elevii din SIBIU care nu sunt multumiti de notele obtinute pot face contestatii. Acestea pot fi depuse tot sambata, 29 iunie, intre orele 16.00-22.00. Programul de depunere al acestor contestatii la dupa afisarea REZULTATELOR la EVALUAREA NATIONALA 2013 a fost prelungit, printr-un ordin al Ministerului Educatiei, la solicitarea Bisericii Adventiste.

De asemenea, elevii din SIBIU, dar si din restul tarii trebuie sa stie ca aceste contestatii vor fi solutionate in intervalul 30 iunie – 2 iulie. Apoi elevii vor afla REZULTATELE FINALE la EVALUAREA NATIONALA 2013 pe 3 iulie 2013, doua zile mai tarziu urmand sa inceapa procesul de admitere in licee.

VEZI SI: Rezultate Evaluarea Nationala pe judete (EDU.ro)

2.804 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger