AcasăNewsREZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013: Parintii din Galati acuza Ministerul Educatiei ca au...

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013: Parintii din Galati acuza Ministerul Educatiei ca au dat bani degeaba pe meditatii

Daca cei mai multi dintre elevii din Galati sunt multumiti de prestatia avuta la Evaluarea Nationala 2013, parintii au pus-o de un mini-protest la adresa Ministerului Educatiei.

In asteptarea rezultatelor, care au fost afisate si pe edu.ro, parintii au reclamat ca cel putin subiectele de la proba de matematica scris au fost prea usoare, iar ei au dat astfel degeaba banii pe meditatii. „Cum se va face departajarea daca sunt foarte multi elevi cu note de 10?” s-au intrebat parintii.

Iar asta in conditiile in care exista parinti care sustin ca au cheltuit si cate 300 sau 400 de lei pe saptamana cu meditatiile copiilor care se pregateau pentru Evaluarea Nationala 2013.

Conform viata-libera.ro, profesorii sunt in mare masura de acord cu parintii, parerea unanima fiind ca cine avea rezultate bune la clasa putea obtine rezultate foarte bune la probele de la Evaluarea Nationala 2013.

Mitica Dudau, unul dintre profesorii intervievati de jurnalistii galateni, a precizat ca „subiectele au fost atat de usoare incat elevii care luau nota 7 la clasa, puteau luau nota 10 fara nicio problema la Evaluarea Nationala 2013”.

Totusi, Mitica Dudau este de parere ca „parintii nu au dat banii degeaba pe meditatii, acestea le asigura elevilor un bagaj de cunostinte solid ce le va prinde bine la liceu”.

CITITI SI:

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: ALBA, BIHOR, BISTRITA

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 (EDU.RO) – judetele OLT, PRAHOVA, BUZAU

author avatar
Cristi Ionita
2.382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger