AcasăNewsREZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 - judetul SUCEAVA

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 – judetul SUCEAVA

Sambata, 29 iunie, este o zi importanta si incarcata de emotii pentru elevii din Suceava, care asteapta cu nerabdare REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2013.

Cum notele obtinute la acest examen sunt importante pentru admiterea in liceu, elevii suceveni, dar si parintii lor spera ca vor obtine rezultate cat mai bune la Evaluarea Nationala 2013. Odata ce au scapat de emotiile probelor si au rezolvat cum au putut ei mai bine subiectele trecute pe foile de examen, absolventii claselor a VIII-a asteapta sa vada ce note vor lua. REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2013 vor fi afisate atat in centrele unde acestia au sustinut probele, in Suceava, cat si pe site-ul Ministerului Educatiei (edu.ro). Notele vor fi comunicate pana la orele 16.00.

Urmeaza apoi ca, in intervalul 16.00-22.00, cu o prelungire de doua ore fata de programul anuntat initial (dupa ce Ministerul Educatiei a acceptat solicitarea Bisericii Adventiste-n.r), elevii suceveni nemultumiti de REZULTATELE obtinute la EVALUAREA NATIONALA 2013  sa poata depune contestatii. Acestea vor fi solutionate in perioada 30 iunie -2 iulie. Pentru ca, pe 3 iulie, sa fie afisate REZULTATELE finale ale EVALUARII NATIONALE 2013.

Doua zile mai tarziu, pe 5 iulie, incepe admiterea in licee, cu primul pas- completarea fiselor de inscriere, fiecare absolvent de clasa a VIII-a urmand sa opteze pentru unitatile de invatamant in care isi doreste sa invete in urmatorii patru ani.

Afla si: REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: Afla rezultatele la evaluarea nationala 2013, judetul IASI!

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013, Bucuresti!

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 pentru SIBIU

Rezultate Evaluarea Nationala pe judete (edu.ro)

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: VEZI rezultatele la evaluarea nationala 2013 pentru CONSTANTA!

Sursa foto: brasovultau.ro

3.506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger