AcasăNewsREZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 (EDU.RO) - judetele OLT, PRAHOVA, BUZAU

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 (EDU.RO) – judetele OLT, PRAHOVA, BUZAU

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 (edu.ro) – elevii din OLT, PRAHOVA si BUZAU, care au sustinut probele examenului, vor afla, sambata, 29 iunie, ce note au obtinut. Acestea vor fi afisate, conform edu.ro, atat pe site-ul Ministerului Educatiei, cat si la avizierele centrelor de examen.

Asadar, dupa ce la romana au avut de rezolvat, printre altele, un subiect pe baza unei opere a lui Vlahuta, iar la matematica de stabilit cate mere are Ana, absolventii claselor a VIII-a asteapta sa vada ce note au luat la probele pe care le-au sustinut zilele trecute.

Elevii din judetul Olt pot afla REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2013 de pe site-ul Ministerului Educatiei, edu.ro, dar si de la centrele unde au sustinut examenul. Acestea vor fi afisate pana la ora 16. De asemenea, absolventii claselor a VIII-a din Prahova si Buzau pot afla REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2013 de pe site-ul MInisterului, cat si de la avizierele centrelor de examen.

Afisarea REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2013 are loc, in intreaga tara, sambata, pana la ora 16, urmand ca, in aceeasi zi, adica pe 29 iunie, in intervalul 16.00-22.00, elevii care sunt nemultumiti de notele obtinute sa depuna contestatii. Acestea vor fi solutionate intre 30 iunie si 2 iulie, pentru ca miercuri, 3 iulie, sa fie afisate REZULTATELE finale ale EVALUARII NATIONALE 2013.

Emotiile elevilor din OLT, PRAHOVA si BUZAU, dar si ale absolventilor de clasa a VIII-a din restul tarii sunt cu atat mai mari, cu cat REZULTATELE EVALUARII NATIONALE 2013 conteaza la admiterea in liceu. Procedura va incepe pe 5 iulie, cu primul pas – completarea fiselor de inscriere. In acelasi timp, avand in vedere ca multi elevi au spus, odata iesiti din salile de examen, ca subiectele la Evaluarea Nationala din acest an au fost mai usoare decat se asteptau, este posibil ca notele pe care le vor primi sa fie destul de mari!

Sursa foto: observator.ro

VEZI SI: REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: Afla rezultatele la evaluarea nationala 2013, judetul IASI!

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013, Bucuresti!

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013 pentru SIBIU

Rezultate Evaluarea Nationala pe judete (edu.ro)

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: VEZI rezultatele la evaluarea nationala 2013 pentru CONSTANTA!

 

20.023 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger