AcasăNewsRezultate evaluarea nationala 2013 conform EDU.RO

Rezultate evaluarea nationala 2013 conform EDU.RO

Rezultatele Evaluarii Nationale 2013 si notele finale vor fi afisate astazi atat in cadrul unitatiilor de examinare cat si pe site-ul ministerului invatamantului edu.ro . In cazul in care elevii sunt nemultumiti de rezultatele si notele din cadrul evaluarii nationale 2013 acestia pot depune contestatie incepand cu ora 16.00 . Pentru informatii complete privind modul in care se depun contestatiile, elevii trebuie sa consulte siteul ministerului invatamanutului, edu.ro .

Ministerul Educaţiei Naţionale(MEN) a decis prelungirea cu două ore intervalului orar alocat pentru depunerea de contestaţii la Evaluarea Naţională de clasa a VIII-a, din ziua de sâmbătă, 29 iunie. Măsura a fost luată prin Ordinul de ministru 3.974/26.06.2013. Intervalul de depunere a contestaţiilor este între orele 16.00 şi 22.00.

VEZI AICI REZULTATELE  pe judete LA EVALUAREA NAŢIONALĂ 2013

Regulamentul de concurs arată că dacă după recorectarea lucrărilor există diferenţe intre rezultatul / nota initiala si rezultatul final notare mai mari de 1,5 puncte, în plus sau în minus, între notele de la evaluarea iniţialăşi cele de la contestaţii, atunci lucrările vor fi recorectate încă o dată.

Rezultate Evaluarea Nationala pe judete (EDU.ro)

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013, Bucuresti!

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: Afla rezultatele la evaluarea nationala 2013, judetul IASI!

REZULTATE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2013 , absolvenţii care doresc să participe la admitere în alt judeţ, primesc, până în data de 30 iunie 2013, de la unitatea şcolară pe care au absolvit-o, fişa de înscriere, completată cu datele personale şi, după caz, cu notele, dar şi media finală obţinute la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2013 din clasa a VIII-a, cu media de absolvire a claselor a V – VIII, precum şi media de admitere la liceu calculată conform formulei menţionată mai sus. Pe această fişă nu vor fi completate opţiuni la i la şcoala de provenienţă, ci la centrul special de înscriere din judeţul în care se doreşte repartizarea.

Ulterior, în 12 iulie, fişele vor fi transmise către Centrul Naţional de Admitere. Repartizarea computerizată se va face pe 16 iulie, când computerul de la Ministerul Educaţiei îi va repartiza pe elevi.

Cei care nu vor fi repartizaţi în prima sesiune, vor avea şanse pentru cea de-a doua sesiune care începe 25 iulie, când vor trebui să completeze din nou fişa de admitere liceu, dar în prealabil să verifice ce locuri libere mai sunt la liceele pe care vor să le pună pe foaia pentru înscriere la liceu.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
15.733 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger