AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: ALBA, BIHOR, BISTRITA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: ALBA, BIHOR, BISTRITA

Emotii mari pentru elevii din Alba, Bihor si Bistrita care au sustinut probele la EVALUAREA NATIONALA 2013. Toti asteapta cu sufletul la gura sa vada ce note au obtinut, dupa ce au fost testati la probele de limba si literatura romana, matematica sau limba materna.

La fel ca in fiecare an, elevii vor putea afla primele rezultate de la scolile unde au sustinut probele in cadrul EVALUARII NATIONALE 2013.

De asemenea, absolventii clasei a VIII-a din Alba vor afla ce note au obtinut de pe site-ul oficial al Inspectoratului Judetean Scolar ALBA. La fel stau lucrurile si cu elevii din Bihor care isi pot afla rezultatele cu un simplu click pe site-ul oficial al Inspectoaratului Judetean Scolar BIHOR. In acelasi mod pot vedea notele si elevii din Bistrita – pe site-ul Judetean Scolar BISTRITA.

Elevii nemultumiti mai au o sansa. Acestia pot depune contestatii sambata, 29 iunie, in intervalul orar 16.00-22.00, iar rezultatele finale vor fi afisate pe data de 3 iulie.

Dupa afisarea rezultatelor finale la EVALUAREA NATIONALA 2013, absolventii claselor a VIII-a vor putea sa completeze fisele de inscriere la liceele dorite.

Citeste si:

REZULTATE LA EVALUAREA NATIONALA 2013, judetul TIMIS, potrivit edu.ro

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013! Vezi rezultatele la evaluarea nationala 2013, pentru Vaslui (edu.ro)

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013! Afla rezultatele la evaluarea nationala 2013, judetul CLUJ (edu.ro)

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: VEZI rezultatele la evaluarea nationala 2013 pentru CONSTANTA!

REZULTATE LA EVALUAREA NATIONALA 2013, judetul TIMIS, potrivit edu.ro

author avatar
Anca Murgoci
2.609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger