AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) - BUCURESTI

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) – BUCURESTI

(foto: opiniatimisoarei.ro)

REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2012, dupa contestatii, (conform edu.ro) sunt afisate, luni, 2 iulie. Absolventii claselor a VIII-a din Bucuresti care au fost nemultumiti de notele obtinute la EVALUAREA NATIONALA 2012 afla ce note au luat dupa ce contestatiile depuse de ei au fost solutionate in perioada 30 iunie-1 iulie.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Elevii care au depus contestatii, in Bucuresti, vor afla rezultatele de la scolile in care au sustinut EVALUAREA NATIONALA. De asemenea, REZULTATELE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) ar trebui sa fie afisate si pe site-ul inspectoratui scolar al municipiului Bucuresti.

Rezultate Evaluarea Nationala 2012 – listele pentru toate judetele ora 13.00- conform edu.ro

Primele REZULTATE la EVALUAREA NATIONALA 2012 au fost afisate vineri, 29 iunie, pana la orele 14. Elevii nemultumiti de note au putut face contestatii, in decursul aceleiasi zile, acestea fiind solutionate sambata, 30 iunie si duminica, 1 iulie. Conform calendarului anuntat de Ministerului Educatiei, pe 2 iulie vor fi afisate, in Bucuresti si in intreaga tara, REZULTATELE FINALE LA EVALUAREA NATIONALA 2012, mai exact, rezultatele la Evaluarea Nationala 2012 dupa contestatii.

6.295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger