AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) – DAMBOVITA, DOLJ, HUNEDOARA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) – DAMBOVITA, DOLJ, HUNEDOARA

(foto: opiniatimisoarei.ro)

REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2012, dupa contestatii, (conform edu.ro) sunt afisate, luni, 2 iulie. Absolventii claselor a VIII-a din DAMBOVITA, DOLJ si HUNEDOARA afla ce note au obtinut dupa ce contestatiile depuse in urma aflarii primelor rezultate la EVALUAREA NATIONALA 2012, afisate pe 29 iunie.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Elevii din DAMBOVITA vor afla REZULTATE LA EVALUAREA NATIONALA 2012, dupa contestatii, atat de la avizierul scolilor, cat si pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean DAMBOVITA.

Tot luni, 2 iulie, absolventii de clasa a VIII-a din DOLJ vor afla REZULTATELE LA EVALUAREA NATIONALA 2012, fie de la avizierul scolilor, fie de pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean DOLJ.

La randul lor, elevii din HUNEDOARA care au depus contestatii in urma aflarii primelor  rezultate la EVALUAREA NATIONALA 2012 vor afla luni, 2 iulie, rezultatele. Absolventii claselor a opta isi vor afla notele fie de la avizierul unitatilor de invatamant, fie de pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean HUNEDOARA.

Primele REZULTATE la EVALUAREA NATIONALA 2012 au fost afisate vineri, 29 iunie, pana la orele 14. Elevii nemultumiti de note au putut face contestatii, in decursul aceleiasi zile, acestea fiind solutionate sambata, 30 iunie si duminica, 1 iulie. Conform calendarului anuntat de Ministerului Educatiei, pe 2 iulie vor fi afisate, in Bucuresti si in intreaga tara, REZULTATELE FINALE LA EVALUAREA NATIONALA 2012, mai exact, rezultatele la Evaluarea Nationala 2012 dupa contestatii.

Rezultate Evaluarea Nationala 2012 – listele pentru toate judetele ora 13.00- conform edu.ro

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) – BUCURESTI

6.724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger