AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) – ALBA, BIHOR, BISTRITA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) – ALBA, BIHOR, BISTRITA

(foto: realitatea)

Absolventii clasei a VIII-a din ALBA, BIHOR si BISTRITA afla, luni, notele finale pe care le-au luat la Evaluarea Nationala. Acestea vor fi afisate in scolile din aceste judete, dar si pe site-urile Inspectoratelor Scolare Judetene.

(foto: realitatea)

REZULTATELE finale la EVALUAREA NATIONALA 2012, de dupa solutionarea contestatiilor depuse de elevii nemultumiti de notele primite la EVALUAREA NATIONALA 2012, vor fi afisate luni, 2 iulie. In urma afisarii acestora, elevii isi vor putea calcula, pe baza notelor de la limba si literatura romana, limba si literatura materna si matematica, media de admitere in liceu, urmand ca astfel sa afle daca au sanse de a se inscrie la liceul si profilul pe care si-l doresc.

In cazul elevilor absolventilor clasei a VIII-a din ALBA, notele finale, de dupa contestatii, vor putea fi aflate atat de pe internet, de pe site-ul oficial al Inspectoratului Judetean Scolar ALBA, cat si in mod direct, acestea urmand sa fie afisate la unitatile de invatamant unde au dat probele.

In acelasi mod isi pot afla notele si elevii din BIHOR, rezultate acestora urmand a fi facute publice atat pe site-ul oficial al Inspectoratului Judetean Scolar BIHOR, cat si in mod direct, de la scolile unde au participat la Evaluarea Nationala.

In cazul elevilor din BISTRITA, notele vor fi afisate atat pe site-ul oficial al Inspectoratului Judetean Scolar BISTRITA, cat si pe listele afisate la scolile unde au participat la Evaluarea Nationala.

Conform calendarului anuntat de Ministerului Educatiei, in toata tara, vor fi afisate, luni, 2 iulie, REZULTATELE FINALE LA EVALUAREA NATIONALA 2012, dupa rezolvarea contestatiilor. In zilele urmatoare, elevii isi vor completa optiunile cu privire la liceul in care vor sa invete si, in fuctie de medie, vor afla la ce specializare si in ce unitate de invatamant vor invata in urmatorii patru ani.

author avatar
Ionut Zgimbau
2.323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger