AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012: Afisarea notelor (inainte de contestatii) a respectat graficul...

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012: Afisarea notelor (inainte de contestatii) a respectat graficul in toata tara, conform edu.ro

(foto: opiniatimisoarei.ro)

REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2012 au fost afisate, in toata tara, vineri, 29 iunie, respectandu-se graficul anuntat initial. Acest lucru inseamna ca toate rezultatele (inainte de contestatii) au fost afisate pana la orele 14, potrivit edu.ro.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2012 in cazul absolventilor de clasa a VIII-a care au sustinut examenele au fost afisate, in centrele de examen din intreaga tara, pana la orele 14. „Reevaluarea lucrarilor la limba si literatura romana al caror raspuns a fost predicativa, conform baremului modificat in urma deciziei de miercuri, 27 iunie, nu a afectat desfasurarea acestui examen”, au precizat reprezentantii Ministerului Educatiei.

Rezultate Evaluarea Nationala 2012 – listele pentru toate judetele ora 13.00- conform edu.ro

Dupa afisarea notelor, elevii care nu au fost multumiti de rezultatele obtinute la EVALUAREA NATIONALA 2012 au putut depune, in intervalul orar 14-18 al zilei de vineri, contestatii. Acestea vor fi solutionate, conform calendarului comunicat de minister, in intervalul 30 iunie-1 iulie. Luni, 2 iulie, avea loc afisarea rezultatelor finale, dupa contestatii.

4.887 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger