AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – TULCEA, VASLUI, VALCEA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – TULCEA, VASLUI, VALCEA

(foto: RealitateaTV)

REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA 2012 sunt afisate in TULCEA, VASLUI, VALCEA, vineri, 29 iunie.

(foto: RealitateaTV)

Elevii din TULCEA vor afla primele REZULTATE LA EVALUAREA NATIONALA 2012,  vineri, de la scolile unde au sustinut probele EVALUARII NATIONALE 2012, dar si de pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean TULCEA.

Tot vineri, 29 iunie, absolventii de clasa a VIII-a din VASLUI vor afla primele REZULTATE LA EVALUAREA NATIONALA 2012, de la avizierul scolilor unde au sustinut probele EVALUARII NATIONALE 2012 si de pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean VASLUI.

La randul lor, elevii din VALCEA care au sustinut examenele EVALUARII NATIONALE 2012 vor afla vineri, 29 iunie, primele rezultate, atat de la scolile unde au sustinut probele EVALUARII NATIONALE 2012, de la avizier, cat si de pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean VALCEA, unde acestea vor fi publicate.

Desi intial s-a comunicat faptul ca REZULTATELE vor fi afisate pana in ora 14, insa, ca urmare a modificarii baremului de corectare la limba si literatura romana, ca urmare a controversei legata de propozitia subordonata, afisarea REZULTATELOR la EVALUAREA NATIONALA 2012 ar putea intarzia.

In cazul in care unii elevi nu sunt multumiti de REZULTATELE obtinute la EVALUAREA NATIONALA 2012, pot face contestatii, vineri, intre orele 14-18, au anuntat reprezentantii Ministerului Educatiei. Contestatiile vor fi solutionate sambata, 30 iunie, si duminica, 1 iulie, urmand ca REZULTATELE FINALE la EVALUAREA NATIONALA 2012 sa fie afisate luni, 2 iulie. Odata aceasta etapa incheiata, copiii isi pot completa fisele de inscriere la liceu, in intervalul 5 si 8 iulie. Rezultatul repartizarii computerizate va fi aflat duminica, 15 iulie.

Rezultatele Evaluarea Nationala 2012 pentru Bucuresti conform edu.ro
REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – ARGES

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – BACAU
REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – CLUJ

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – CONSTANTA, GALATI, IALOMITA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – DAMBOVITA, DOLJ, HUNEDOARA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – ILFOV, NEAMT, SATU MARE

8.773 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger