AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – TELEORMAN, TIMIS, VRANCEA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – TELEORMAN, TIMIS, VRANCEA

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Absolventii clasei a VIII-a din TELEORMAN, TIMIS SI VRANCEA afla, vineri, notele pe care le-au luat la Evaluarea Nationala. Examenul a inceput luni cu proba la limba si literatura romana, testarea avand loc in 4.516 unitati de invatamant, sub supraveghere video. Elevii au sustinut marti proba la limba materna, iar miercuri a fost ultima zi de testare, la matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2012.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Evaluarea Nationala 2012. Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

Absolventii clasei a VIII-a din TELEORMAN, TIMIS si VRANCEA care au participat la Evaluarea Natioanala vor afla, vineri notele pe care le-au primit in urma celor trei probe, la limba si literatura romana, limba si literatura materna si matematica. Exceptand proba la literatura romana, unde un subiect ambiguu a necesitat modificarea baremului de corectare, restul probelor s-au desfasurat normal.

In cazul elevilor absolventilor clasei a VIII-a din TELEORMAN, notele vor putea fi aflate atat de pe internet, de pe site-ul oficial al Inspectoratului Judetean Scolar TELEORMAN, cat si in mod direct, acestea urmand sa fie afisate la unitatile de invatamant unde au dat probele.

In acelasi mod isi pot afla notele si elevii din TIMIS, rezultate acestora urmand a fi facute publice atat pe site-ul oficial al Inspectoratului Judetean Scolar TIMIS, cat si in mod direct, de la scolile unde au participat la Evaluarea Nationala.

In cazul elevilor din Vrancea, notele vor fi afisate atat pe site-ul oficial al Inspectoratului Judetean Scolar VRANCEA, cat si pe listele afisate la scolile unde au participat la Evaluarea Nationala.

Conform programului stabilit rezultatele urmeaza sa fie afisate pana in ora 14.00, insa orarul poate fi depasit dupa ce ce toate lucrarile la limba si literatura au fost recorectate. In cazul in care elevii nu vor fi multumiti de nota primita, acestia pot depune contestatii pana la ora 18.00.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – BACAU

 

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – SUCEAVA

 

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – IASI

 

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – ARGES

 

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – OLT

 

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – BRASOV

 

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – PRAHOVA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – SUCEAVA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – BUZAU

 

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – CLUJ

author avatar
Ionut Zgimbau
7.132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger