AcasăNewsREZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – SUCEAVA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – SUCEAVA

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Absolventii clasei a VIII-a din SUCEAVA afla, vineri, notele pe care le-au luat la Evaluarea Nationala. Examenul a inceput luni cu proba la limba si literatura romana, testarea avand loc in 4.516 unitati de invatamant, sub supraveghere video. Elevii au sustinut marti proba la limba materna, iar miercuri a fost ultima zi de testare, la matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2012.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Evaluarea Nationala 2012. Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

Elevii clasei a VIII-a din SUCEAVA care au luat parte la EVALUAREA NATIONALA vor afla, vineri, rezultatele examenelor pe care le-au dat. Astfel, acestia vor primi notele la probele de limba si literatura romana, limba si literatura materna si matematia. Singurul subiecat care le-a dat batai de cap elevilor a fostcel de la limba si literatura romana, ministrul Educatiei, Liviu Pop, anuntatnd in acest sens ca va fi modificat baremul de corectare a lucrarilor.

In cazul elevilor absolventilor clasei a VIII-a din SUCEAVA, notele vor putea fi aflate atat de pe internet, de pe site-ul oficial al Inspectoratului Judetean Scolar SUCEAVA, cat si in mod direct, acestea urmand sa fie afisate la unitatile de invatamant unde au dat probele.

Conform programului stabilit de catre Ministerul Educatiei, rezultatele urmeaza a fi publicate pana la ora 14.00, insa programul poate fi prelungit dupa ce s-au recorectat toate lucrarile la limba si literatura romana In cazul in care elevii nu vor fi multumiti de nota primita, acestia pot depune contestatii pana la ora 18.00.

Aflati notele primite la Evaluarea Nationala pe site-ul ISJ SUCEAVA.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – BACAU

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – SUCEAVA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – IASI

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – ARGES

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – OLT

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – BRASOV

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – PRAHOVA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – BUZAU

author avatar
Ionut Zgimbau
5.922 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger