AcasăNewsREZULTATE BACALAUREAT 2012 - IASI: Afla notele pe care le-ai luat

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – IASI: Afla notele pe care le-ai luat

(foto: crisana.ro)

Elevii din Iasi care nu au aflat inca notele pe care le-au luat la Bacalaureat 2012 isi pot afla notele de pe national.ro. Descarca fisierele si aflat-ti nota!

(foto: crisana.ro)

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Bacalaureat 2012. Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre BACALAUREAT 2012 in timp util!

Liceenii din IASI care au sustinul probele scrise si orale din cadrul Bacalaureatului 2012 si nu si-au aflat inca notele ce au notele afisate in cadrul liceeelor unde au sustinut probele scrise ale Bacalaureatului 2012 mai au o sansa.

Avand in vedere pe ca site-ul oficial al Ministerului Educatiei rezultatele inca nu au fost pblicate, eNational iti prezinta notele pe care le-ai luat la Bacalaureat, tot ce ai de facut este sa descaqrci fisierele si sa consulti lista notelor.

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL COLEGIULUI NATIONAL OCTAV BANCILA

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL LICEULUI EMIL RACOVITA

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL LICEULUI NEGRUZZI

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL LICEULUI DE INFORMATICA GRIGORE MOISIL

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL MIHAIL SADOVEANU PASCANI

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL COLEGIULUI NASTIONAL STEFAN CEL MARE HARLAU

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL HIRLAU

In cazul in care vor exista elevi nemultumiti, elevii din IASI vor putea depune contestatii luni, 8 iulie, intre orele 8.00 – 12.00. Solutionarea contestatiilor este prevazuta in perioada 10 – 12 iulie, penttru ca afisarea rezultatelor finale sa aiba loc pe data de 13 iulie.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.718 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger