AcasăNewsRezultate Bac 2017. Sunt 97 de medii de 10, inainte de contestatii....

Rezultate Bac 2017. Sunt 97 de medii de 10, inainte de contestatii. Care e promovabilitatea

Din câte a anunțat Ministerul Educației încă de luni, in București rata de promovare a fost de 72,84%, Capitala fiind printre zonele fruntașe ale țării la acest capitol.

Incepand prin a va spune ca 97 de candidati au luat – la nivel national- media 10 la Bacalaureatul din acest an, mentionam ca datele ce tin de promovabilitatea la Bacalaureat, inainte de contestatii, sunt mai optimiste, comparativ cu anul trecut.

(foto: observator.ro)

 

In sensul in care, privind cifrele anuntate din directia Ministerul Educatiei, descoperim ca rata de promovare in 2017, inainte de contestatii, dupa cum spuneam, e de 71, 4%, comparativ cu 66, 7%, cat fusese anul trecut pe vremea aceasta.

In Bucuresti, au promovat examenul putin peste 74% dintre liceenii care au sustinut „examenul maturitatii”. La nivel de judete cu promovabilitate mare, apar Sibiu, Bacau, Iasi si Cluj, la polul opus situandu-se Ilfovul si judetul Giurgiu.

Rezultatele la sesiunea de vara a BAC-ului au fost anuntate in jurul orei 12, atat pe site-ul Ministerului Educatiei, cat si la avizierele centrelor in care absolventii de liceu au dat probele. Candidatii care vor sa depuna contestatii trebuie sa aiba in vedere ca pot afce acest lucru doar azi, in intervalul orar 16.00-20.00. Rezultatele finale ale Bacalaureatului 2017- sesiunea de vara- vor fi anuntate pe 10 iulie.

Notele de la BAC 2017 – inainte de contestatii- pot fi vazute AICI.

author avatar
Cristina Stefan
57 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger