AcasăNewsRezultate BAC 2014. Dezastru in trei licee din Timis: nici macar un...

Rezultate BAC 2014. Dezastru in trei licee din Timis: nici macar un elev nu a trecut examenul!

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2014, prima sesiune, cea din iunie-iulie, au fost afisate luni in liceele din intreaga tara. In cazul a trei unitati scolare din judetul Timis, situatia nu e deloc buna, de vreme ce nici macar un elev al liceelor in cauza nu a reusit sa promoveze „examenul maturitatii”.

Fie nu au invatat, fie nu au reusit sa se concentreze in zilele in care au avut loc probele ori nici macar nu s-au straduit sa faca act de prezenta la BAC. Cert este ca, din cei 125 de elevi ai acestor licee care s-au inscris la prima sesiune a Bacalaureatului 2014, s-au prezentat la examen 59, informeaza opiniatimisoarei.ro. DIn pacate pentru ei, insa, niciunul nu a obtinut medie de trecere, ca urmare vor fi nevoiti sa se inscrie in sesiunea de toamna a Bacalaureatului, in speranta ca vor reusi sa promoveze acest examen menit sa testeze cunostintele absolventilor claselor a XII-a, inainte de urmatoarea etapa de studiu, respectiv inscrierea in unitatile de invatamant superior.

Unitatile scolare in cauza sunt Liceul Tehnologic Agricol Ortisoara, Liceul Tehnologic „Cristofor Nako” Sannicolau Mare si Liceul Tehnologic „Petru Mitroi” din Biled. Va reamintim ca, potrivit datelor oficiale, rezultatele la BAC 2014, dupa prima sesiune, procentul de promovabilitate, la nivel national, la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an este de 59, 18%, dupa centralizarea a 96, 62 % din date. Elevii nemultumiti de notele primite pot depune contestatii, tot in decursul zilei de 7 iulie, cand au fost afisate primele rezultate la BAC 2014.

Sursa foto: gazetadedimineata.ro

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger