AcasăNewsREZULTATE BAC 2013 Situatie incredibila: Licee din Timis cu promovabilitate zero!

REZULTATE BAC 2013 Situatie incredibila: Licee din Timis cu promovabilitate zero!

Rezultatele la BACALAUREATUL 2013, sesiunea de vara, au fost afisate, luni, 8 iulie. Odata cu aflarea notelor obtinute de absolventii claselor a XII-a care au sustinut probele examenului au aparut si primele surprize. Unele nu neaparat placute.

Astfel, daca sunt judete in care oficialii liceelor au motive sa se laude cu rezultatele obtinute de elevii care au iesit in aceasta vara de pe bancile unitatilor de invatamant in cauza, situatia nu e la fel de placuta pentru reprezentantii mai multor colegii din Timisoara. Conform opiniatimisoarei.ro, sunt trei licee la care, dupa afisarea REZULTATELOR la BACALAUREAT 2013, s-a constata ca promovabilitatea este ZERO! Adica nu niciun elev nu a reusit sa ia BAC-ul! Este vorba, conform sursei citate, de Liceul Teoretic Iris, Colegiul Tehnologic Agricol Ortisoara, precum si Liceul Teoretic Socrates. La cele trei unitati de invatamant nu s-a inregistrat nici macar un rezultat de trecere in dreptul unui candidat care a sustinut probele din acdrul sesiunii iunie-iulie, la probele BACALAUREATULUI 2013

Situatia nu e la fel de neagra in alte judete. De exemplu, la Hunedoara, unde, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, citat de gazetadedimineata.ro, nu s-a inregistrat, dupa prima sesiune a BAC-ului 2013, licee cu promovabilitate zero. Asadar, nu au fost cazuri de unitati de invatamant liceal in care sa nu fi existat situatii cu totul nedorite, in care niciun elev sa nu reuseasca sa treaca de BACALAUREATUL 2013.

Cat despre REZULTATELE la BAC 2013, dupa centralizarea tuturor datelor, ministrul Educatiei a anuntat, luni, ca la nivelul intregii tari, la prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a inregistrat un procent de promovabilitate de 55,4%.

Sursa foto: botosaninews.ro

1.000 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger