AcasăNewsRezultate BAC 2012, sesiunea de toamna: GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA

Rezultate BAC 2012, sesiunea de toamna: GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA

bacalaureat-201 sesiunea de toamna

Rezultate BAC 2012, sesiunea de toamna. Duminica, 2 septembrie, elevii din Gorj, Harghita si Hunedoara vor afla ce note au luat in cadrul exameneului de BAC.

Click aici pentru primul pas spre a vedea rezultatele sesiunii a doua de la Bacalaureat 2012

bacalaureat-201 sesiunea de toamnaRezultate BAC 2012, sesiunea de toamna. Absolventii de liceu din Gorj, Harghita si Hunedoara vor afla duminica notele pe care le-au primit in cadrul celei de-a doua sesiuni a BAC 2012, urmand ca, pe baza acestora si a mediilor din liceu, sa se inscrie ulterior la facultate.

Daca primele zile au fost usoare pentru elevi, acestia avand de rezolvat probele orale ale examenului de BAC 2012, incepand cu proba scrisa la limba si literatura romana situatia s-a complicat, aceasta fiind si prima proba la care s-au dat note.

In aceeasi situatie se afla si celalalte doua teste scrise, unul din cadrul probei obligatorii a profilului si altul in cadrul probei la alegere a profilului.

Primele rezultate provizorii de la BAC 2012, sesiunea de toamna vor fi afisate duminica, urmand ca in aceeasi zi, de ora 16.00, pana la ora 20.00, sa se depuna contestatii. Rezultatele finale ale BAC 2012, sesiunea de toamna vor fi afisate pe 5 septembrie.

Rezultate BAC 2012, sesiunea de toamna. Elevii de liceu din GORJ care au sustinut Bac 2012, isi vor putea afla rezultate obtinute in mod direct, de pe listele care vor fi afisate la unitatile de invatamant unde au dat Bacalaureatul.

Rezultate BAC 2012, sesiunea de toamna. Tot de pe listele amplasate in cadrul centrelor unde au sustinut examenul de Bacalaureat isi vor afla notele si elevii din HARGHITA.

Rezultate BAC 2012, sesiunea de toamna. In aceeasi situatie se afla si absolventii din HUNEDOARA, acestia avand la dispozitie pentru a-si afla notele listele din liceele unde au sustinut probele orale si scrise ale Bacalaureatului.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger