AcasăNewsRezultate BAC 2012, sesiunea de toamna: Constanta, Ialomita si Oradea

Rezultate BAC 2012, sesiunea de toamna: Constanta, Ialomita si Oradea

Rezultate BAC 2012, sesiunea de toamna. Elevii din CONSTANTA, IALOMITA si ORADEA vor afla, duminica, notele pe care le-au luat in cadrul BAC 2012, sesiunea a doua.

Click aici pentru primul pas spre a vedea rezultatele sesiunii a doua de la Bacalaureat 2012

Rezultate BAC 2012, sesiunea de toamna. Duminica, 2 septembrie, elevii din CONSTANTA, IALOMITA si ORADEA vor afla daca au promovat cea de-a doua sesiune a BACALAUREATULUI  2012 astfel incat sa aiba posibilitatea de a se inscrie la facultate.

Daca primele doua orale, respectiv trei probe in cazul minoritatilor, nu le-au pus probleme absolventilor de liceu inscrisi la BAC 2012, sesiunea de toamna, acestia nefiind punctati de catre profesorii corectori, ci doar notati cu diverse calificative, care nu le modificau mediile, incepand cu probele scrise situatia s-a schimbat.

Acestea, proba scrise la limba si literartura romana, proba obligatorie a profilului si cea la alegere a profilului, au fost cele care conteaza in stabilirea notei de promovare a BAC 2012, sesiunea de toamna.

REZULTATE BAC 2012, sesiunea de toamna. Notele primite de catre elevii din CONSTANTA vor fi afisate duminica, 2 septembrie, pana la ora 16.00. Conform Ministerului Educatiei, elevii care sun t nemultumiti de notele primite in cadrul probelor scrise au dreptul de a depune contestatii, acestea urmand a se semnalate tot duminica, 2 septembrie, dar in intervalul orar 16.00 – 20.00.  Acestea vor fi solutionate in perioada 3 – 4 septembrie, urmand ca pe 5 septembrie elevii sa poate afla care REZULTATELE  finale de la BAC 2012, sesiunea de toamna.

REZULTATE BAC 2012, sesiunea de toamna. Si in cazul elevilor din IALOMITA situatia este aceeasi, acestia avand la dispozitie listele afisate in centrele de examen pentru a afla notele pe care le-au primit.

REZULTATE BAC 2012, sesiunea de toamna. De pe listele afisate in centrele de examen isi pot afla notele de la BAC 2012, sesiunea de toamna si absolventii de liceu din ORADEA.

author avatar
Ionut Zgimbau
2.251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger