AcasăNewsREZULTATE BAC 2012 – TULCEA, VASLUI, VALCEA, VRANCEA

REZULTATE BAC 2012 – TULCEA, VASLUI, VALCEA, VRANCEA

(foto: infoo.ro)

REZULTATE BAC 2012: Liceenii din TULCEA, VASLUI, VALCEA si VRANCEA care au participat la Bacalaureat 2012 vor afla, duminica, notele pe care le-au primit in urma rezolvarii testelor scrise pe care le-au sustinut. In cazul in care nu le vor conveni notele, acestia au posibilitatea ca luni sa depuna contestatii.

(foto: infoo.ro)

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la BAC 2012. Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre BAC 2012 in timp util!

Liceeni din TULCEA, VASLUI, VALCEA si VRANCEA care au participat la BAC 2012 vor afla, duminica, rezultatele pe care le-au primit in urma probelor scrise pe care le-au sustinut, urmand ca, pe baza acestora sa stabileasca media de admitere la facultate. Astfel, pe 8 iulie, acestia vor afla ce rezultate au primit la probele de limba si literaratura romana, limba si literatura materna, proba obligatorie a profilului si proba la alegere a profilului.

Astfel, elevii din TULCEA care au sustinut Bacalaureatul 2012, isi vor putea afla notele obtinute atat de pe internet, de pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei, cat si in mod direct, de pe listele care vor fi afisate la unitatile de invatamant unde au dat Bacalaureatul.

Elevii din VASLUI care au luat parte la bac 2012 isi vor afla rodul muncii de pe listele care vor fi afisate in liceele unde au sustinut examenele si de pe internet, de pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei.

In acelasi mod isi pot afla notele si absolventii de liceu din VALCEA, acestia urmand sa-si afle rezultatele de pe listele amplasate in cadrul liceelor unde au sustinut examenele si pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei.

Totodata si elevii din VRANCEA isi pot afla notele de pe listele afisate in cadrul liceelor unde au sustinut BAC 2012. De asemanea, au la dispozitie si listele postate pe site-ul Ministerului Educatiei astfel insat sa aiba posibilitatea sa isi calculeze media de admitere la facultate.

In cazul in care vor exista elevi nemultumiti, acestia vor putea depune contestatii luni, 8 iulie, intre orele 8.00 – 12.00. Solutionarea contestatiilor este prevazuta in perioada 10 – 12 iulie, penttru ca afisarea rezultatelor finale sa aiba loc pe data de 13 iulie.

Intra pe pagina de facebook a ziarului National si spune-ne ce nota ai luat! Nu uita sa dai SHARE si Like !

Rezultate BAC 2012  listarea pe judetele Nationale

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – BUCURESTI si ILFOV

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – ALBA

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – ARAD

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – ARGES

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – BACAU

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – BIHOR

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – BISTRITA NASAUD

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – BOTOSANI

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – BRASOV, BRAILA, BUZAU

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – CARAS SEVERIN, CALARASI, CLUJ

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – CONSTANTA, COVASNA, DAMBOVITA

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – DOLJ, GALATI, GIURGIU

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – IALOMITA, IASI, ILFOV

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – MARAMURES, MEHEDINTI, MURES

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – NEAMT, OLT, PRAHOVA

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIS

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – TULCEA, VASLUI, VALCEA, VRANCEA

REZULTATE BACALAUREAT 2012 – SATU MARE, SALAJ, SIBIU

 

author avatar
Ionut Zgimbau
2.455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger