AcasăNewsREZULTATE ADMITERE 2012. Facultatea de Drept a afisat rezultatele

REZULTATE ADMITERE 2012. Facultatea de Drept a afisat rezultatele

Absolventii de liceu care s-au inscris la Facultatea de Drept, isi pot afla, marti, notele pe care le-au primit la testele sustinute in cadrul admiterii si, implicit, daca au prins unul dintre cele 300 de locuri din cadrul invatamantului la zi a institutiei de invatamant.

(foto: crisana.ro)

Zi plina de emotii pentru tinerii care au sustinut examenele de admitere la Facultatea de Drept, marti, urmand ca reprezentantii institutiei de invatamant sa afiseze rezultatele celor doua teste, cel la limba si literatura romana si cel la economie, la care au fost supusi elevii.

In acest an Facultatea de Drept a pus la dispozitia elevilor care doresc sa urmeze aceasta specialitate 300 de locuri in cadrul invatamantului la zi. In cazul acestora 14 locuri vor fi la fara taxa, studentii urmand sa fie scutiti de plata cheltuielilor de scolarizare.

Notele obtinute la cele doua examene, si implicit daca elevii au fost declarati admisi ori respinsi, pot fi aflate atat de pe site-ul institutiei cat si de pe liste afisate in cadrul Facultatii. Conform informatiilor oferite de catre reprezentantii institutiei, notele ar trebui afisate in cursul zilei de marti. In cazul in care vor fi persoane nemultumite, acestea vor avea ocazia sa depuna contestatii, informatii suplimentare in acest sens gasindu-se pe pagina de internet a facultatii.

Elevii care au fost declarati respinsi mai au o sansa, acestia avand posibilitatea de a se inscrie in toamna in cadrul invatamantului la distanta, sectiune la care Facultatea de Drept pune la dispozitia doritorilor 400 de locuri. Inscrierile urmeaza sa se desfasoare in perioada 3 – 10 septembrie 2012.

author avatar
Ionut Zgimbau
4.310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger