AcasăNewsRezultat demn de lauda pentru elevii romani: 21 de premii la Olimpiada...

Rezultat demn de lauda pentru elevii romani: 21 de premii la Olimpiada Internationala de limba rusa!

Lotul olimpic al Romaniei a reusit o performanta deosebita, la Moscova, obtinand cele mai multe premii dintre echipele prezente, 21, la recent incheiata Olimpiada Internationala de limba rusa.

Echipa de copii talentati si iubitori de tot ceea ce tine de limba si cultura rusa a fost formata din 18 eleve, atat din Bucuresti, cat si din alte judete ale tarii. Fetele s-au intors in tara cu un cumul de rezultate frumoase: un premiu de excelenta (cu punctaj maxim), sapte premii I, cinci premii II, patru premii III, un premiu I pentru concursul de interpretare creativa a unui text, un premiu II la concursul „Tanarul Orator” si un premiu special pentru „Cel mai bun raspuns” la examenul oral si de analiza a textului, informeaza Ministerul Educatiei.

Lotul condus de conf.dr. Axinia Crasovschi, prodecan la Facultatea de Limbi Straine a Universitatii Bucuresti, si profesorul metodist Tamara Alistarh, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Tulcea, a participat, in perioada 6-11 iunie, la cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa, de la Moscova, la care au concurat, in 2014, nu mai putin de 216 elevi din 30 de tari.

Sursa foto: edu.ro

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger