AcasăNews#Rezist nu mai rezista si-l ciupeste pe Ciolos

#Rezist nu mai rezista si-l ciupeste pe Ciolos

Dacian Ciolos, preferatul protestatarilor nu mai e preferat

Reprezentantii #Rezist n-au mai rezistat si l-au luat in baza pe preferatul lor, Dacian Cilos. Pana mai ieri speranta lor de mai bine, somerul de lux Ciolos a declarat recent ca se poate demonstra ca oricine poate avea cel putin o legatura cu Securitatea.

Dacian Ciolos preferatul protestatarilor nu mai e preferat

„Am tacut cand „gurile rele” spuneau ca Dacian e fiu de militian, la fel ca Dragnea. (…) Am tacut cand Dacian s-a apucat sa faca pe gentelmanul cu o vita aroganta care il ignora pe Presedintele Romaniei votat de peste 6 milioane de romani. (…) Am tacut pentru ca nu ne plac tatucii si nu avem incredere in partidele conduse de tatuci, asa cum sunt PSD, ALDE si UDMR. Dar, Daciane, cand spui ca „sigur se poate ‘demonstra’ ca exista cel putin o legatura intre oricare dintre noi si Securitate” noi iti spunem sa mai tai dracului din ele ca intreaga ta viata, activitate si cariera reprezinta o serie lunga de astfel de „demonstratii”, scriu reprezentantii Rezist pe Facebook. In postare se mai subliniaza ca fostul premier Dacian Ciolos nu este „un om nou”. „Si in razboi erau cazuri in care medicii preferau sa salveze o viata amputand un picior sau o mana chiar daca nu erau siguri 100% ca e necesar. Ce e insa 100% necesar pentru Romania e ca toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu PCR, comunistii, securitatea, militia, tortionarii, turnatorii sa va dati in spate din administratia publica si din politica. TOTI! Faceti ce vreti voi in mediul privat. Jos labele de pe Romania, nu va mai toleram si nu va mai inghitim indiferent de culoare politica pe care o reprezentati. Nu ne mai prostiti cu securisti buni si securisti rai, cum va prindem, cum va ardem. Speranta noastra e ca PLUS sa aiba puterea sa treaca peste acest incident nefericit si sa aiba intelepciunea pe viitor sa dea la o parte orice membru care se va dovedi ca e compromis, indiferent de cat de dureroasa va fi despartirea”, se mai arata in postarea celor de la Rezist.

Mesajul vine dupa ce Dacian Ciolos a spus, intr-un interviu, ca se poate demonstra ca oricine a avut cel putin o legatura cu Securitatea. Totodata, fostul premier a recunoscut ca sora sa lucreaza la Departamentul de Informatii si Protectie Interna, fosta unitate „Doi si-un sfert” din Ministerul de Interne.

author avatar
Andrei Coman
261 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ex directorul unui liceu m-a făcut utecist asa în 89 toamna și a zis”ia bha și tu mucosule ca nu meriți sa te tunzi mai scurt când mai ma vezi” și mi-a aruncat carnetul de utecist cum arunci un gunoi. Cred ca era turnător și bine ca nu merit….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger