AcasăNewsREZIDENTIAT 2014: Concursul, amanat cu o saptamana ca urmare a alegerilor

REZIDENTIAT 2014: Concursul, amanat cu o saptamana ca urmare a alegerilor

In acest an, concursul de intrare in Rezidentiat va avea loc cu o saptamana mai tarziu fata de data anuntata anterior, ca urmare a faptului ca pe 16 noiembrie sunt organizate alegeri.

Astfel, admiterea in Rezidentiat va avea loc pe 23 noiembrie, dupa ce ministerul Sanatatii a hotarat decalarea acestui concurs, urmare a intrevederii avute, joi dimineata, cu rectorii universitatilor de profil. „Am discutat astazi cu rectorii universitatilor de medicina si farmacie detalii privind metodologia de concurs, calendarul de concurs, numarul de locuri si posturi. Am decis impreuna si necesitatea decalarii datei de concurs. Am fost nevoiti sa luam aceasta masura avand in vedere ca la acea data sunt organizate si alegerile electorale si am primit mai multe sesizari din partea institutiilor publice responsabile cu paza concursului pentru stabilirea unei alte zile”, a explicat Banicioiu.

In cadrul intalnirii au fost abordate, printre altele, si aspecte in legatura cu metodologia si calendarul de concurs. In acest sens, se precizeaza intr-un comunicat al institutiei, bibliografia si tematica de concurs raman aceleasi ca in anii anteriori, urmand ca detaliile privind organizarea concursului sa fie publicate, in perioada urmatoare, pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Va reamintim ca primul tur al alegerilor prezidentiale va avea loc pe 2 noiembrie, urmand ca al doilea sa se organizeze duminica, 16 noiembrie.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger