AcasăNewsRezidenta moarta in accidentul de la Cluj postase pe Facebook un mesaj...

Rezidenta moarta in accidentul de la Cluj postase pe Facebook un mesaj CUTREMURATOR!

Aurelia Ion, tanara de 23 de ani decedata in accidentul aviatic de la Cluj, era medic rezident la Facultatea de Medicina Bucuresti, Institutul Medico-Militar. Trupul neinsufletit al fetei va fi adus la Bucuresti si depus la Capela Spitalului Militar.

Tanara de 23 de ani facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu o echipa de transplant la Oradea, pentru a preleva mai multe organe ce ar fi trebuit sa ajunga la persoane suferinde. Fata se afla in avion ca voluntar in cadrul programului de transplant. Era o studenta foarte apreciata, acesta fiind si motivul pentru care a fost aleasa sa participe la misiune.

Destinul ei, insa, a fost unul tragic… Studenta la medicina a parasit lumea celor vii mult prea devreme. Inainte de a pleca in misiune, Aurelia a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburator: „Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it” (Orice ai face e nesemnificativ, dar e foarte important sa o faci, n.r.).

Citeste si:

In momentul in care primii salvatori au ajuns la locul accidentului aviatic, medicii incercau sa ii acorde primul ajutor Aureliei Ion.

Medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea, a declarat, marti dimineata, ca tanara a fost gasita in stop cardio-respirator, avea traumatisme craniene, fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicala si era in stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade. Ea a precizat ca s-a incercat resuscitarea tinerei pe toata durata interventiei de coborare a celorlalte cinci victime, insa manevrele au esuat. „Studenta avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa”, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea, citat de libertatea.ro.

Procurorii au dispus ca autopsiile in cazul pilotului Adrian Iovan si al studentei sa fie facute la Campeni (Alba), localitate in care se afla trupurile neinsufletite ale acestora, afirma conducerea IML Cluj, care initial anuntase ca pilotul si fata vor fi adusi la Cluj.

Citeste si:

Foto: Facebook

author avatar
Alina Costache