AcasăNewsRevolutionarii se bat pentru bani

Revolutionarii se bat pentru bani

“Sindicalistii Revolutiei” au blocat ieri Bulevardul Magheru si s-au luat la harta  cu jandarmii, demonstrand impotriva taierii indemnizatiilor.

Meseria de revoluţionar a devenit tot mai rentabilă

Furiosi nevoie mare, peste100 de revolutionari au iesit in strada si au obstructionat  accesul masinilor pe bulevardul Magheru. Aparitia jandarmilor, care  au intervenit pentru a decongestionarea traficului,  i-a scos din minti pe protestatari, trupele de interventie fiind nevoite sa foloseasca gaze lacrimogene .

Nu este prima actiune de acest gen a revolutionarilor, acestia revendicand, de fiecare data, aceeasi problema: taierea indemnizatiilor. Niciodata, insa, nu au protestat pentru ca numarul lor este in crestere, ajungand la 17.000 de suflete in 2011, de parca in fiecare an se mai pune de-o revolutie, la care participa cu toata familia. Mitingul de ieri, neautorizat, a fost plin de umor, majoritatea nestiind pentru ce anume protesteaza, dupa cum relatau canalele de stiri in direct: “pentru sa cada guvernul”, „pentru medici si pentru tara”, „pentru sa ne dea banii, ca murim de foame”. Mare adevar, caci un revolutionar „profesionist” inhata intre 20 si 30 de milioane, plus un fiu urmas cu aceesi suma, si iaca o familie lovita la interes. Asta, fara a mai discuta de spatii comerciale smecherite de-a lungul timpului, de vanzari si revanzari de terenuri primite, caci, in Romania, a fi revolutionar este o meserie.

author avatar
Andrei Coman
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger