AcasăNewsRevolutionarii nu mai au rabdare cu Ponta

Revolutionarii nu mai au rabdare cu Ponta

Astazi, asociatii revolutionare din Bucuresti, dar si din tara vor picheta Palatul Parlamentului pentru a opri controversatele Ordonate 95/2014 si 1/2015 semnate de guvernul Ponta.

Revolutionarii cred ca „prevederile acestor ordonante  contravin ADEVARULUI din Decembrie 1989, prin fixarea aleatorie  a unor date, nume de orase, timpi cronologici  prin care ni se atribuie niste “titulaturi” aberante, ce nu ne pot fi atribuite noua celor care am infaptuit idealurile Revolutiei din Decembrie”. Liderul celei mai mari asociatii revolutionare din Romania, ARAD 89, domnul Ion Capatana a declarat ca, „in mod ciudat, dar care pentru noi nu mai este demult o noutate, guvernantii, indiferent de culoarea lor politica, isi aduc aminte de noi doar cand le trebuie voturile noastre. Apoi ne uita. Demersul nostru se vrea a fi un semnal de alarma, dat intregii societatii romanesti actuale”.  Si George Mihalache de la „Asociatia Romtelecom” a punctat: „Pe noi nu ne deranjeaza doar existenta acestor doua ordonante, ci ca, prin insasi existenta lor se incearca rescrierea istoriei Romaniei; ca nu se mai vorbeste de o revolutie, ci doar de o revolta”. Vasile Pestreanu, „Asociatia AFRD”: „Prin impunerea cu forta a acestor doua ordonante se incearca a se face un ghiveci din tot ceea ce inseamna Revolutia romana. Noi am daramat un intreg sistem, ci nu doar o revolta spontana ca la Brasov in 87…”

Reamintim faptul ca, azi peste 1500 de revolutionari s-au strans in fata intrarii din Camera Deputatilor, pentru a protesta pasnic impotriva ordonantei 95/2014, cat si a Ordonantei 1/2015, referitoare la continutul acestora.

author avatar
Catalin Dumitrescu
727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger