AcasăNewsRevolutionarii il dau in judecata pe Klaus Iohannis

Revolutionarii il dau in judecata pe Klaus Iohannis

Ion Ciochina, presedintele Asociatiei Radio Libertatea 22, a anuntat ca grupul de revolutionari pe care il conduce il va da in judecata pe Klaus Iohannis, presedintele Romaniei.

Revolutionarii il acuza pe Iohannis ca a semnat lista cu persoane ce au primit titlul de luptatori cu rol determinant in victoria Revolutiei Romane fara sa o analizeze.

In aceste conditii, revolutionarii il acuza pe Iohannis ca a permis ca nume precum Alexandru Arsinel si Dorel Visan sa-si asigure indemnizatii lunare de aproape cate 1.000 de euro fiecare, in timp ce alte persoane, care meritau sa ajunga pe lista respectiva, nu mai au sanse sa obtina banii respectivi.

Ion Ciochina sustine ca, din 2004, Alexandru Arsinel nu mai corespunde rigorilor legii pentru a obtine indemnizatie de revolutionari. In schimb, actorul afirma ca „eu am fost primul care a vorbit din balconul de la Radio. Am fost acolo. De acolo a pornit totul. Insa nu cred ca am motive sa ma justific in fata unui tip ca Ciochina, pe care il consider lipsit de scrupule si despre care cred ca este suparat pentru ca eu nu l-am vazut la radio. Pana de curand nici nu stiam cine este”.

author avatar
Cristi Ionita
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger