AcasăNewsRevolutionarii au mers la guvern. Tin cu dintii de alocatii

Revolutionarii au mers la guvern. Tin cu dintii de alocatii

Reprezentantii mai multor organizatii de revolutionari au venit, luni, la sediul Guvernului pentru a-i cere premierului Emil Boc  sa nu li se retraga alocatiile.

Ei au fost primiti de catre conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, pentru o discutie pe acesta tema.

Premierul a declarat, vineri, ca drepturile materiale destinate revolutionarilor trebuie repartizate in functie de resursele bugetare disponibile si acordate cu prioritate urmasilor persoanelor decedate sau familiilor cu raniti in urma Revolutiei.

Anterior, el a afirmat, la postul B1 TV, ca plata stipendiilor destinate revolutionarilor, care necesita milioane de euro anual de la buget, se mai justifica doar pentru urmasii persoanelor decedate sau grav ranite in Revolutia din 1989, iar problema trebuie discutata chiar daca tema este una sensibila.

 

313 afisari

3 COMENTARII

  1. Alocatiile pentru revolutionari trebuiau sa fie distribuite doar ranitilor si urmasilor revolutiei, nu participantilor.
    Au incasat nemeritat atatia ani atat bani cat si favoruri, profitand de aceasta lege.Tara este in criza, oamenii sunt dati afara din servicii, iar ei stau acasa si profita din plin de aceste favoruri.
    Este nedrept !

    Propun a se face un referendum pe aceasta tema!

    Toti directorii din uzina Tractorul sunt revolutionari, iar ei la revolutie au inchis portile fabricii si nu au dat voie nimanui sa iasa in stada.
    Bani aruncati de la buget unor mincinosi!

  2. HUOO BAH STRICATILOR…kkamash pa voi vreti bani degeaba nenorocitilor,si eu am fost in fata la taburi la universitate,si nu mi-am luat nici un certificat,la puscarie cu voi,sa dati banii inapoi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger