AcasăNewsREVOLUȚIE în SUA! Americanii declară război Noii Ordini Mondiale!

REVOLUȚIE în SUA! Americanii declară război Noii Ordini Mondiale!

Populația SUA s-a săturat de restricții încă dinainte ca acestea să-și facă simțite efectele. Nici bine nu s-au obișnuit americanii cu interdicțiile că au și apărut revoltele sociale. De fapt, ce spun eu revolte, peste Ocean e o adevărată revoluție începută pe Coasta de Est și cu ecou până în California, la Pacific! Americanii declară război NWO (Noua Ordine Mondială) și își cer înapoi drepturile și libertățile, „arestate” de autorități sub pretextul pandemiei de Covid-19.

În timp ce români zgomotoși măcelăreau timpanele vecinilor cu manele și apoi scandaluri între neamuri bine afumate, americanii arătau lumii, în weekend,  ce înseamnă „Yes, we can!”. We can pentru că vrem și, cu pancarte, megafoane și ceva bâte, au ieșit pe străzile metropolelor, deciși să-și recâștige viața de dinainte. „FRICA este adevăratul virus”, a fost sloganul sub  care s-a pornit revoluția în SUA.

Urmare a restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, peste 22 de milioane de americani și-au pierdut locurile de muncă!

Guvernele statelor americane sunt îngrozite, mai ales că furia populației este alimentată și de un Donald Trump poziționat de partea oamenilor. În California, Florida, Texas, Arizona, Colorado, Montana, Washington, Tennessee și Illinois au ieșit pe străzi sute de mii de cetățeni, iar vocea lor s-a făcut auzită până la Casa Albă. Președintele i-a numit pe protestatari „oameni foarte responsabili”, care s-au săturat să vadă cum unii guvernanți „merg prea departe cu măsurile” de izolare la domiciliu. La începutul revoltei, Trump a postat pe Twitter o serie de îndemnuri la „eliberare”: „Free Michigan!”, ” Free Minnesota!” și „ Free Virginia!”.

Din Arizona la Montana…

„Operațiunea Gridlock Arizona” este grupul care a organizat pe Facebook protestul din weekend. Oamenii au ieșit pe străzi ca să cearcă repornirea economiei și anularea măsurilor exagerate de izolare la domiciliu.

„Nu suntem copii și nu avem nevoie de nimeni care să spună despre cum să fim în siguranță! Cei care sunt în pericol pot rămâne acasă. Restul dintre noi… reveniți la muncă! Guvernatorii din toată America ne aud – NU NE STAȚI ÎN CALE!”, au scandat protestatarii.

Sub sloganul „Stați acasă, rămâneți sănătoși, rămâneți conectați”, guvernatorul Doug Ducey spunea pe 18 aprilie că măsura de izolare la domiciliu funcționează și face diferența în lupta cu coronavirusul. După nici 48 de ore, pornea revoluția în Arizona.

Texasul a reacționat la fel, în capitala Austin lumea încercând să meargă la reședința guvernatorului Greg Abbott! Iar în Colorado au fost chiar lupte între protestatari, forțele de ordine și cadrele medicale. „Tu mergi la muncă, eu de ce nu poț să mă duc la muncă? Du-te-n China dacă vrei comunism!”, au urlat oamenii furioși la medicii și asistenți ieșiți și ei pe străzi.

N-a fost liniște deloc nici în Montana, Washington (guvernatorul Jay Inslee, la ABC: „Nu-mi amintesc niciodată ca în America să fi văzut un președinte american care să încurajeze oamenii să încalce legea”), Tennessee, Illinois, California sau Florida.

Între timp, președintele Donald Trump a anunțat că va semna un ordin prin care suspendă pe perioadă nedeterminată imigrația în Statele Unite, sub pretextul protejării locurilor de muncă ale cetățenilor americani.

author avatar
Nicholas Cezar
97.004 afisari

35 COMENTARII

  1. Abcd , tu sl cui ești mai tată? Ești un imbecil ca mulți alții de pe lumea asta. Lumea, mai creyinule s-a saturat sa stea in case datorită globalistilor.!!!!Faci parte din ei ?

  2. Am vorbit acum cu cineva din Miami si a spus ca nu e asa , au iesit cativa oameni in strada ptr ca s-au saturat sa fie mintiti si sa fie tinuti in case , deja ei si-au dat seama ca sunt mintiti cu nr mortilor de coronavirus si ei nu tac…atat , nu ca sunt multimi de oameni….deci nu mai faceti din tantar ,elefant !

  3. *Prabusirea Cabalei*
    1,24 GB / 22 aprilie 2020
    https://we.tl/t-bIjKtOUEHe

    00-Planul de salvare a lumii
    01-Sfarsitul lumii asa cum o stim noi
    02-In vizuina iepurelui
    03-Invazia strainilor
    04-Peste tot iubitori de copii
    05-Copii, arta si pizza
    06-Manipularea prin presa oficiala
    07-Vrajitoare si vrajitori
    08-Mai presus de regi si regine
    09-Zorii unei noi lumi
    10-Intoarcerea regelui

  4. si noi ca aliati ce mai asteptam ????? sa mergem cu america nu cu ue sorossista pana in maduva oaselor ,egoista si fara viitor!!!!!!!!calitatea oamenilor care o conduc spune totul!!!!

  5. Lumea fiind condusă, la ora actuală, de ceva timp, de poponari, pedofili, zoofili, necrofili, toxicomani nevindecabili, s-au născut revolte, pe bună dreptate. Sunt multe postari, majoritatea fake news. Nu merită pierderea de timp. E bine să citim printre rănduri și să analizăm, toți după posibilități. Oricum, ce se întâmplă acum în toată lume nu e de bine. Trump nu este un om normal, tot raul a e rupt după „alrgerea” lui, urmează anglia și apoi restul.

  6. Nu va mai bucurati ca “cade cabala”…. locuiesc in chicago. Toata ziua ma uit la stiri….articolul asta e o minciuna. Nu e nici o revolutie in SUA. Au fost cateva proteste in statele care au guvernatori democrati.Toate protestele sant finantate de oamenii lui trump. Prietenii lui bogari, platesc oamenii sa iasa in strada. La majoritatea protestelor sant zeci de oameni, nu sute de mii. Si in general sant red necks, oamenii needucati care il suporta pe trump, cum ar fii la noi aia din teleorman ce au suportat- o pe veorica, proasta satului.

  7. Opriți-va a mai scrieți neadevăruri despre rominii din viaspora se vede ca va uitați numai la CNN ( fake news)
    Lasa-ti pe americani in pace și scrieți articole despre rominii din Rominia

  8. Suntem total neinformati si dezinformati de catre cei interesati ca poporul sa afle ce vor ei si sa fie departe de ceea ce se intampla pe plan mondial. Chestia este ca observ miscarile Presedintelui dupa care pot trage si eu o oarecare concluzie (anemica ce este drept)….Aceasta „relaxare” dupa data de 15 Mai, care a fost anuntata de catre domnia sa, poate fi un semn ca ceva se intampla ACOLO si ca Trump se implica si el in aceste miscari ale populatiei, dar fiind faptul ca Iohannis „citeste ora exacta” de la americani si de la Merkel….Deci are cumva girul al acestora, pentru a „relaxa” politica de ingradire a romanilor….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger