AcasăNewsREVOLTATOR! Un copil din Iasi, otravit in Italia, cu bomboane! Micutul a...

REVOLTATOR! Un copil din Iasi, otravit in Italia, cu bomboane! Micutul a murit!

Un copil de cinci ani, din Iasi, venit de cateva luni la parintii lui care lucrau in Italia, a murit, vineri, dupa ce a mancat din bomboanele care fusesera lasate la usa lor.

Sebastian, un baietel de cinci ani din Podu Iloaiei, a intrat in coma profunda, fiind tinut in viata numai de aparate, dupa ce el si fratii lui au consumat din bomboanele lasate la usa.

Parintii, Tache Monica si Daniel Lupascu, si-au dus cei trei copii la spital, dupa ce micutii incepusera sa se simta rau din cauza unor dulciuri lasate intr-o sacosa la usa familiei. Ulterior s-a descoperit ca bomboanele fusesera otravite cu o substanta foarte puternica.

Carabinierii italieni au demarat cercetari pentru stabilirea circumstantelor in care familia ieseana a devenit tinta acestui atac.

Preotul roman din Messina, Petru Voicu, a precizat ca va mobiliza comunitatea romana din Italia pentru a strange o suma de bani, care sa ii ajute pe parintii indurerati sa suporte mai usor cheltuielile de inmormantare si de transport, noteaza bzi.ro.

Monica si Daniel erau stabiliti de mai multi ani in Italia, in localitatea Naro, insa copiii au fost adusi in Italia abia de cateva luni.

author avatar
Alina Costache
1.208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger