AcasăNewsREVOLTĂTOR! Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată de poliție, deși...

REVOLTĂTOR! Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată de poliție, deși parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități – VIDEO

femeieREVOLTĂTOR! Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată de poliție, deși parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități - VIDEO

Scene revoltătoare s-au petrecut în parcarea unui centru comercial din Constanța, unde Poliția Locală s-a apucat să ridice mașinile.

Oamenii legii au ridicat autoturismul unei femei aflate în scaun cu rotile pentru că parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

Femeia uitase să-și pună legitimația în geam

Femeia era în scaun cu rotile și era însoțită de un copil de circa trei ani. Avea semnele corespunzătoare în parbriz și pe lunetă, dar nu își pusese legitimația în geam.

Femeia a stat trei ore cu copilul mic lângă ea, până când a reușit să își recupereze mașina.

Femeia și-a recuperat mașina după ce a plătit 570 lei taxa de ridicare, chiar dacă a prezentat documentele care atestă că are handicap. Inclusiv în talon scrie că mașina e adaptată pentru persoane cu dizabilități.

„Poliția Locală Constanța a ridicat, din parcarea Carrefour, mașina unei persoane cu handicap, pe motiv că în geam era doar semnul, nu și cardul. Indiferent de insistențele femeii, mașina a fost recuperată de pe strada Caraiman, după plata taxei de 570 de lei.”, scrie constanta.info.

Polițiștii locali nu i-au mai dat și amendă, ci numai avertisment. Femeia a reclamat fapta la Poliția națională.

author avatar
Andreea Vlad