AcasăNewsREVOLTĂTOR! Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată de poliție, deși...

REVOLTĂTOR! Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată de poliție, deși parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități – VIDEO

femeieREVOLTĂTOR! Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată de poliție, deși parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități - VIDEO

Scene revoltătoare s-au petrecut în parcarea unui centru comercial din Constanța, unde Poliția Locală s-a apucat să ridice mașinile.

Oamenii legii au ridicat autoturismul unei femei aflate în scaun cu rotile pentru că parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

Femeia uitase să-și pună legitimația în geam

Femeia era în scaun cu rotile și era însoțită de un copil de circa trei ani. Avea semnele corespunzătoare în parbriz și pe lunetă, dar nu își pusese legitimația în geam.

Femeia a stat trei ore cu copilul mic lângă ea, până când a reușit să își recupereze mașina.

Femeia și-a recuperat mașina după ce a plătit 570 lei taxa de ridicare, chiar dacă a prezentat documentele care atestă că are handicap. Inclusiv în talon scrie că mașina e adaptată pentru persoane cu dizabilități.

„Poliția Locală Constanța a ridicat, din parcarea Carrefour, mașina unei persoane cu handicap, pe motiv că în geam era doar semnul, nu și cardul. Indiferent de insistențele femeii, mașina a fost recuperată de pe strada Caraiman, după plata taxei de 570 de lei.”, scrie constanta.info.

Polițiștii locali nu i-au mai dat și amendă, ci numai avertisment. Femeia a reclamat fapta la Poliția națională.

author avatar
Andreea Vlad
1.017 afisari

9 COMENTARII

  1. POLITIA LOCALA – SAU A PRIMARILOR (fara corespondenta in vre-un stat civilizat al LUMII) infiintata de neispravitul VASILE BLAGA trebuie desfiintata cat mai urgent . SE CONSUMA fara just temei FONDURI FINANCIARE ALE ADMINISTRATIEI LOCALE…………….

    • ROMANIA A DEVENIT UN STAT DICTATORIAL
      JUSTITIA ESTE O MIZERIE , O CLOACA DE ADUNATURI CORUPTA SI SLUGA POLITICIENILOR CARE LE-AU FACUT SALARII NESIMTITE
      LIKELELE DIN POLITICA AU DISTRUS TARA
      TREBUIESC EXECUTATI CA PE CEAUSESCU

  2. Acesti semianalfabeti aroganti , abuzivi, consumatori de resurse materiale si financiare din taxele si impozitele noastre ar trebui desfiintati. De ce trebuie dublata Politia nationala.Ce scoala au ,cine ii testeaza si certifica .Dau amenzi si cind trebuie si cind nu trebuie mizind pe faptul ca cetateanului ii este lehammite sa mearga in justitie. Probabil ca au plan de amenzi.

  3. Individul cu țăcălie după ce că e prost mai e și insolent. Ăsta e de fapt adevăratul handicapat. Un individ infect la suflet. Șeade răschirat de picioare mizând superioaritatea în fața unui om infirm, imobilizat in cărucior. Iar doamna cu dizabilitati îi bate obrazul. iar idiotul cu cascheta continua sa insiste în dobitocie sub paravanul așa zisei legalități… DEZGUSTĂTOR INDIVID !

  4. „Dar când toţi bombardierii parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, unde sunt stimaţii politişti locali? Ruşine sa va fie! Ruşine!”

  5. Umflatul ala din spate care sta cracanat si-si sterge sudoarea osanzei pusa pe banii nostri, de ce nu da macar un telefon la cei pe care EI i-au chemat sa ridice masina femeii, sa i-o aduca inapoi. Chiar, pe astia nu-i ia nimeni de tacalie sa dea cu ei de pamant ???

  6. Uitati-va la dihania imbracata in uniforma de politist,catamai burdihanul are. Acolo dospeste ” creierul ” lui. Probabil un necalificat,o putoare expulzata din Politie la fel ca si directorul,nasul lui,care i-a gasit un loc caldut,bine platit loc de munca. Niste Paraziti incompetenti,care toaca banii nostri de pomana,NU AJUTA SOCIETATEA CU NIMIC.AR TREBUI DESFIINTATI.BABELE CU PATRUNJELUL AR SCAPA DE TERORISTI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger