AcasăNewsREVOLTĂTOR: Consilierul unui deputat PSD amenință „cu legitimația” un polițist pentru a...

REVOLTĂTOR: Consilierul unui deputat PSD amenință „cu legitimația” un polițist pentru a scăpa de amendă (VIDEO)

UPDATE: Deputatul PSD, Laura Fulgeanu-Moagher, a calificat gestul consilierului drept unul incceptabil și a decis să-l concedieze de urgență pe acesta.

„Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.
Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!
Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!”, scrie deputatul PSD.

––

Un consilier la Camera Deputaților a fost oprit în trafic de poliție, în comuna Păulești, județul Prahova. Lucian Rădulescu a încercat să îi intimideze pe agenți cu legitimația sa, însă mişcarea nu a funcţionat.

Foto Twitter

Poliţiştii au înregistrat tot incidentul, iar filmul a fost publicat pe Facebook de poliţistul Marian Godină.

„Comuna Păulești, județul Prahova. România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, scrie Godină pe Facebook. În doar o oră, înregistrarea a fost văzută de aproape 200.000 de persoane şi distribuită de peste 4000 de ori.

În replică, Lucian Rădulescu a declarat: „A fost un limbaj nepotrivit, poate la nervi, pe care mi-l asum. Însă trebuie să știți că acel domn polițist demult mă vâna”.

Întrebat de ce i-a arătat polistului legitimația de consilier, Rădulescu a spus că nu a intenționat să-l intimideze pe polițist ci doar i-a înmânat documentul respectiv agentului odată cu celelelate acte solicitate: „Nu are treabă una cu alta. Toate documentele erau în portofel, inclusiv acea legitimație. Am fost amendat pentru staționare interzisă. Poate am fost puțin recalcitrant, îmi asum ce am făcut”.

„Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine”, spune Rădulescu polițiștului în începutul filmării.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger