AcasăNewsRevocare Lazar. Iohannis: “demers aiuritor“, “penibila faza”

Revocare Lazar. Iohannis: “demers aiuritor“, “penibila faza”

Presedintele nu vede decat inainte. E bine, caci ghinionul vine, de regula, din spate

Presedintele a lansat sageti nu doar in directia lui Liviu Dragnea, pe care l-a numit “infractor”, ci si la adresa ministrului Justitiei. Daca in primul caz a fost vorba de aparitia valizelor, in privinta lui Tudorel Toader nemultumirea sefului statului are legatura cu demersul de revocare a lui Augustin Lazar, pas anuntat de catre Tudorel Toader luna trecuta.

Klaus Iohannis a anuntat ca nu are in gand sa faca vreun pas inainte ca instanta sa se pronunte in privinta solicitarii de revocare pe care Toader a trimis-o la Cotroceni, stiut fiind ca Lazar a atacat in contencios administrativ procedura demarata de ministru.

Referindu-se la revocarea procurorului general, Iohannis a caracterizat-o  – intr-un limbaj iesit din tipare, au remarcat multi – drept un “demers aiuritor al acestui ministru (…) penibila faza, suntem in situatia in care momentan s-a inceput un demers judiciar, ca sa nu fie speculatii, pana cand judecatorii nu voi da un verdict final nu am de gand sa fac nimic in aceasta chestiune”.

In opinia primului om in stat, procurorul general Lazar “a facut si face o treaba buna”. “Mi se pare total gresita solictarea de revocare”, a conchis Iohannis.

208 afisari

2 COMENTARII

  1. E clar ca Iohannis va arunca la cosul de de gunoi rapoartele de revocare ale lui Toader. Dupa referendum a inteles nu trebuie sa se mai teama de revocare.

  2. Mutalakul a facut astazi o declaratie ce il caracterizeaza total= un infractor a reusit sa ajunga pe cea mai inalta treapta a functiilor in Colonie,sau stat,adica s-a autocaracterizat precum gura pacatosului adevar graieste.Totusi il credeam ca are o farama de inteligenta si el il critica pe ministrul justitiei,a fost ca o defrisare a padurilor facuta de prietenul sau de familie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger