AcasăNewsRevista Playboy revine la goliciuni!

Revista Playboy revine la goliciuni!

Acum un an, faimoasa revista pentru adulti a decis sa renunte la fotografiile nud, pe care le-a considerat “depasite”. Ultima starleta care a aparut in costumul Evei in paginile Playboy a fost actrita canadiana Pamela Anderson, in numarul din ianuarie/februarie 2016.

De anul acesta, insa, fiul fondatorului publicatiei, Cooper Hefner, se va intoarce la origini, anuntand ca frumusetile dezbracate vor reveni, in numarul din martie /aprilie.

„Eu sunt primul care sa recunoasca ca modul in care revista prezenta nuditatea era unul depasit, insa a renunta total la ea a fost o greseala”, a anuntat, pe Twitter, junele Hefner, care, la 25 de ani, l-a inlocuit pe tatal sau, Hugh Hefner, in postul de director de creatie.

Ideea fostului director general al Playboy Enterprises, Scott Flanders, de a renunta la fotografiile nud pentru extinderea audientei, a fost un esec: barbatii vor sa vada femei goale, nu imbracate lejer. Anul trecut, in presa din SUA s-a spus ca Hugh Hefner si celalalt actionar al grupului, Rizvi Traverse, intentioneaza sa vanda revista, informatii fara nici un rezultat concret.

Hugh Hefner, 90 de ani, a lansat, in 1953, primul numar Playboy, iar vedeta a fost Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949. Hefner a fost arestat, in 1963 pentru comert de literatura obscena: in numarul din iunie al revistei au aparut fotografii nud, cu actrita Jane Mansfield, una din cele mai cunoscute sex simboluri de la Hollywood.

author avatar
Bogdan Borcea
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger