AcasăNewsRevine buticariada! Robert Negoita vrea sa transforme sectorul 3 intr-un talcioc

Revine buticariada! Robert Negoita vrea sa transforme sectorul 3 intr-un talcioc

Primarul Robert Negoita pune la cale un plan care va distruge imaginea sectorului 3.

Robert Negoita ii ignora pe locuitorii sectorului pe care-l conduce

Considerat pana nu demult model pentru intreaga Capitala, sectorul 3 va arata in curand mai rau ca un balci, dupa ce Negoita si gasca lui de consilieri au  aprobat un proiect prin care sa dea unda verde ”buticariadei”.

Astfel de constructii inestetice vor impanzi trotuarele si parcurile sectorului 3

Cu alte cuvinte, inesteticele tarabe si gherete de pe vremuri, care au fost indeparatate cu  dificultate si mult scandal, vor fi plantate din nou pe trotuare si in parcuri. Hotararea cu pricina a fost votata pe 31 ianuarie si da posibilitatea agentilor economici sa amplaseze obiecte de mobilier urban, tonete, pupitre acoperite sau inchise, cu o suprafata de maxim 5, 00 mp in intersectiile majore, platourile,  trotuarele si in parcurile  de pe raza administrativ teritoriala a sectorului 3.

Hotararile care dau unda verde buticarilor au fost adoptate pe 31 ianuarie 2013

Mai mult, hotararile au  la baza niste asa-zise ”rapoarte de specialitate”, documente intocmite superficial, care nu spun absolut nimic .

Contactat de National, consilierul local Inocentiu Voinea (PDL) a declarat ca toti colegii sai s-au opus  acestei decizii.  ”Pentru un asemenea proiect, care afecteaza imaginea sectorului, ar fi trebuit sa fie consultati locuitorii.  Din pacate, acest lucru nu s-a intamplat, cetatenii fiind considerati o cantitate neglijabila.  Nu cred ca locuitorii sectorului, care au o retea comerciala compusa din supermarketuri, hipermarketuri, piete in toate cartierele si magazine de cartier vor buticuri la fiecare pas, pe trotuare, fum de mici si mizerie. Tot ce s-a realizat in administratia trecuta,  pe vremea lui Liviu Negoita, a fost sters cu buretele in doar cateva luni”, a mai precizat consilierul democrat-liberal.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
896 afisari

3 COMENTARII

  1. probabil Dl. primar face acest lucru pentru a strange bani ( pt buzunarul propriu si pt bugetul local )
    Acum 2 saptamani primaria a schimbat bancile in stare perfecta amplasate inainte de alegeri de fostul primar ( in zona Pta Alba Iulia ) cu unele noi;presupun ca la vara trebuiesc schimbate bordurile si poate bancile din nou asa ca avem nevoie de bani
    multumim celor ce l-au votat!!!

  2. S-a vazut de ce este in stare acest taran parvenit !
    Daca treci pe orice strada din sector , te impiedici de gropi ; nu mai vorbesc daca te plimbi in parcul IOR , in legislatura precedenta – cel mai frumos si sigur loc de petrecere a timpului liber – acum , este plin de buticari evazionisti vanzatori de nimicuri , paza este aproape inexistenta , fiecare pescuieste cand vrea si ce vrea , biciclete in multime , la orice ora …. Daca onorabilu’ nu a avut parc in Maneciu de unde este el? A vazut numai iarmaroace saptamanale si lunare unde se facea troc cu animale si furaje! Felicitari pensionarilor care l-au votat , pentru o plimbare cu autocarul , o portie de ciorba , un piept de pui la gratar si o placinta cu mere la Rin Vitan ! Fac pariu cu oricine si pe oricat , ca la finalul mandatului , onorabilu’ nu va mai avea nicio datorie la ANAF! Poate va imprumuta el statul! Mai stii !

  3. Pt”alt locuitor al sect.3″. Nu pensionarii l-au votat (nu au prea iesit la vot)ci tinerii si maturii. Toti suntem nemultumiti de el. Cum a venit, a inceput sa schimbe toate bancile in parculete, cu toate ca celelalte erau noi. Este pus pe jaf si furaciune ca toti USL-istii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger