AcasăNewsREVIN NINSORILE. Cum va fi vremea in Capitala si in tara in...

REVIN NINSORILE. Cum va fi vremea in Capitala si in tara in weekend-ul 20-21 ianuarie!

Vremea, 30 noiembrie. S-a emis COD GALBEN de ninsori! Și Capitala se află sub avertizare!

Sfarsitul de saptamana readuce in peisaj precipitatiile – in mare parte cele specifice anotimpului in care ne aflam.

Analizand prognoza, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o informare meteo, ce va intra in vigoare peste mai putin de doua ore, adica la ora 20.

In prima faza, aflam ca informarea cuprinde intervalul 19 ianuarie, ora 20 – 20 ianuarie, ora 08. Si ca pe parcursul noptii de vineri spre sambata va ninge la munte si se va depune zapada. Ninsori vor cadea si in Maramures si in Transilvania, in timp ce in Moldova sunt anuntate precipitatii mixte si ca „local se va forma ghetus sau polei’.

Intai ploaie si lapovita, apoi ninsori

Cat despre intervalul 20 ianuarie, ora 15 – 21 ianuarie, ora 06, ANM transmite ca, incepand cu a doua parte a zilei de sambata, „aria precipitatiilor se va extinde in sud si sud-est; in Muntenia si in Dobrogea acestea vor fi in general moderate cantitativ, ploaie si lapovita la inceput, iar in cursul serii si al noptii predominant ninsoare, astfel ca se va depune strat nou de zapada in medie de 4…8 cm, local in jurul a 10 cm. In zona montana, in special in Carpatii Meridionali si de Curbura, temporar va ninge”. De asemenea, se anunta ca vantul va sufla cu peste 70 km/h la munte, in special pe creste,  in cursul noptii de sambata spre duminica, in timp ce in sud si sud-est va fi moderat, „cu intensificari de pana la 40…45 km/h local in Dobrogea”.

De asemenea, specialistii in materie de meteorologie spun ca incepand de duminica, din a doua parte a zilei, ninsorile vor predomina in majoritatea zonelor tarii.

Ce se anunta despre vremea din Capitala

Pe site-ul ANM exista o prognoza realizata special pentru Bucuresti, pentru intervalul sambata dupa-amiaza, de la ora 15, si pana duminica la ora 06. Astfel, aflam ca „vor fi precipitatii moderate cantitativ, la inceput mai ales ploaie, iar seara si temporar in cursul noptii predominant sub forma de ninsoare; se va depune strat de zapada de 4…6 cm. Vantul va sufla slab si moderat”. Cat despre temperaturi, specialistii transmit ca valorile indicate de termometre in Capitala vor fi „mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada din an, cu o maxima in jurul a 4 grade si o minima de -2…-1 grad”, dar ca „incepand din seara zilei de duminica, 21 ianuarie, se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare, iar vantul se va intensifica treptat”.

459 afisari

1 COMENTARIU

  1. THE SNOW 3/9 GOD JESUS 3/9; SNOW 4 MARY 4; Snow 8 Tishbite 8; The snow 14 Elijah Tishbite 14; THE Snow 17 TISHBITE 17; The SNOW 15 ELIJAH 15; S.NOW. S-South, NOW. The south now. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care zăpada e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.
    Un analfabet și un agramat s-ar contrazice cu mine pe aceste Învățături din Ceruri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger