AcasăNewsReverie de iarnă la REVELION 2024, în Parcul Titan! Ce artiști vor...

Reverie de iarnă la REVELION 2024, în Parcul Titan! Ce artiști vor urca pe scenă

sursa foto: Primăria Sectorului 3

Sărbătorile de iarnă „bat la ușă”. Crăciunul e tot mai aproape. La fel și noul an: 2024!

Cei care știu deja unde îi vor petrece Crăciunul – alături de familie și de oamenii dragi, dar încă nu și-au făcut planuri pentru noaptea dintre ani sunt anunțați că în Sectorul 3 tradiția de Revelion continuă și în acest an.

Iar locuitorii sunt așteptați, pe 31 decembrie, începând cu ora 20.00, în Parcul Titan, pentru a sărbători intrarea în noul an cu veselie!

Sub genericul „Deschide ochii! Visează!”, Primăria Sectorului 3 transmite că va continua tradiționala petrecere de Revelion din parcul Titan.

Reprezentanții instituției dezvăluie de pe acum că „trecerea dintre ani va fi marcată de o super petrecere la care nume sonore din industria muzicală vor urca pe scenă să cânte și să încânte!”

Artiști îndrăgiți vor urca pe scenă, în Parcul Titan

Smiley, Irina Rimes, precum și celebra formație Holograf, dar și Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor fi alături de comunitatea Sectorului 3 pe 31 decembrie, de la ora 20.00.

„Totodată, așa cum se cuvine pentru noaptea de revelion, spectatorii vor putea admira un spectaculos foc de artificii”, transmit reprezentanții Primăriei Sectorului 3.

author avatar
Andrei Coman
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger