AcasăNewsRevelion în frig! Peste 1.000 de blocuri din București, fără apă caldă...

Revelion în frig! Peste 1.000 de blocuri din București, fără apă caldă și căldură în pragul Anului Nou

caldura

Peste 1.000 de blocuri și imobile aflate în București nu au apă caldă și căldură zilele acestea. Conform aplicației mobile TermoAlert 11 % din sistemul de termoficare al orașului nu funcționează normal.

Sute de peroane din București își petrec ultimele zile ale anului în frig și fără apă caldă. Termoenergetica a anunțat că un total de 1.029 de imobile din oraș au probleme în ceea ce privește alimentarea cu agentul termic și cu apa caldă de consum.

100.000 de bucureşteni afectați

„Nici măcar călâu nu este caloriferul. Deci nu poţi să stai în 18 grade în iarnă în casă. Plătesc apă rece la preţ de apă caldă”, spune o bucureşteancă nemulţumită.

Oamenii spun că încearcă să găsească soluţii ca să nu stea în frig, însă costurile sunt foarte mari. „Ne descurcăm cu şemineu, cu aerul condiţionat, ceea ce înseamnă bani mai mulţi. Sunt oameni paralizaţi care stau la pat şi care stau în frig. Vai mama lor”, mai spune o locatară.

La acest moment, există avarii la rețeaua de termoficare în toate cele șase sectoare ale Capitalei, după cum informează Compania Municipală Termoenergetica București SA.

457 de imobile/ blocuri prezintă deficiențe în alimentare, în timp ce 572 de imobile/ blocuri au apa caldă și căldura complet oprite.

Lista imobilelor afectate poate fi consultată AICI.

author avatar
Andreea Vlad
410 afisari

7 COMENTARII

  1. Au ceea ce merită. Cine nu e de acord, să meargă la catedrala tîmpirii celor batjocoriți de soartă! Acolo vor avea tot ceea ce le trebuie.

    • Așa se câștigă războiul cu rușii. Locatarii care suferă vor fi decorați de Johhanis.

  2. Daca n-ati ascultat de sfatul pe care vi l-am tot repetat sa va puneti microcentrale, acuma dardaiti. Apropo, la ukroci le-o fi mai cald in cazarile din Romania ??? S-o ingriji statul mai mult de ei ???

  3. Bine le face. L-au ales pe Plicusor la primarie sa le faca semafoare inteligente si sa le dea caldura si apa calda. Asta nu are habar de ce e cu el ,dar sa conduca o municipalitate! Ce sa stie un individ care abia a parasit cerneala de pe bancile scolii cu ce se mananca gestionarea unei capitale.Pe asta daca-l scuturi bine nu are habar de schimbat un bec sau o roata la masina.E tot un fel de Petre Roman. O Caricatura de personaj care a poposit in Bucuresti si s=a trezit cu papagalul sef la primarie.

  4. MINCIUNI
    M-am uitat pe termoenergetica si sunt in total 46 de blocuri, cele mai multe in sectorul 4.
    BARBULE, intreaba pe mama ta de ce nu te_a aruncat la canalizare odata cu apa de scaldatoare. Scapa Romania de un „telectual” spurcat.

  5. Nu au apa calda si caldura, dar il au pe Mucusor plicusor. Sa-l poarte sanatosi (in suflet).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger