AcasăNewsRevelion cu peripetii: cabana cuprinsa de incendiu/turisti la spital, cu toxiinfectie alimentara

Revelion cu peripetii: cabana cuprinsa de incendiu/turisti la spital, cu toxiinfectie alimentara

Pompierii, în alertă! Incendiu la o grădiniță din Dâmbovița. Copiii aflați în incintă au fost evacuați

Trecerea in Anul Nou a insemnat bucurie pentru majoritatea romanilor care au ales sa ramana in tara pentur a fi de Revelion alaturi de familie, prieteni si cunoscuti. Insa nu toti au fost la fel de norocosi, cand a fost vorba de petreceri de neuitat.

In Brasov, de exemplu, dupa ce au trecut in 2016, cei aproximativ 30 de oameni care se aflau la o vila din Lisa, pentru a petrece Revelionul s-au vazut nevoiti sa paraseasca de urgenta incinta, odata ce cladirea a fost cuprinsa- la nivelul acoperisului si a etajului superior- de un incendiu puternic. Un tanar a inhalat fumul degajat de incendiu, din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, intr-o interventie telefonica la Antena 3, avand nevoie de ajutorul medicilor de la ambulanta. In rest, toti cei aflait in incinta s-au ales cu o sperietura si cu o amintire de Revelion pe care nu o vor uita, cu siguranta, prea curand. Pompierii au ajuns in zona si au stins flacarile, insa pagubele materiale produse de foc au fost destul de insemnate. Circumstantele producerii incidentului vor fi stabilite de catre specialisti.

Si tot vineri s-a aflat ca nu mai putin de 43 de persoane – turisti cazati la un hotel sibian- au ajuns pe mana medicilor, dupa ce au acuzat stari de rau, chiar in noaptea dintre ani. Dintre acestia, 13 au ajuns la spital, din cate anunta romaniatv.net, restul primind ingrijiri de la medici, fara sa fie transportati la unitati spitalicesti. Cu totii au avut simptome specifice unei toxiinfectii alimentare- dureri de stomac, abdominale si varsaturi. De la ce anume au ajuns sa se simta rau oamenii nu se stie momentan, insa cazul e in atentia autoritatilor locale.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger