AcasăNewsRevelion cu manele în „poarta” Penitenciarului Gherla. Fetele au „mutat” petrecerea în...

Revelion cu manele în „poarta” Penitenciarului Gherla. Fetele au „mutat” petrecerea în fața gardului închisorii – VIDEO

(sursa foto: gherlainfo.ro)

Continuă să apară ecouri ale petrecerilor de Revelion din acest an. În timp ce unii s-au bucurat de trecerea în noul an acasă, cu familia, iar alții au marcat Revelionul la munte, într-o stațiune departe de agitația orașelor, dar și de nelipsitul zgomot al petardelor, alții au avut parte de o petrecere mai ieșită din tipare.

E vorba despre deținuții dintr-un penitenciar clujean, cărora li s-a pregătit, dincolo de zidurile închisorii, o petrecere pe ritmuri de manele ce răsunau de la boxele aflate la o distanță considerabilă față de zidurile spațiului de detenție.

Party în stradă, dincolo de zidurile penitenciarului. Muzică și dans

Au răsunat manele în zona Penitenciarului Gherla. Cum nu au putut fi împreună cu bărbații dragi lor în noaptea dintre ani, mai multe tinere au pus la cale o chermeză. Chiar în stradă. Revelionul s-a făcut la Gherla și după gratii, și asta pentru că la miezul nopții un spectacol de artificii și muzică a avut loc în premieră pentru deținuți, dar nu în incinta pușcăriei, ci la câțiva metri de zidurile groase, titrează gherlainfo.ro.

După cum se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, a fost vorba despre o petrecere improvizată, în stradă, lângă un autoturism. Conform sursei citate, iubitele bărbaților aflați în spatele gratiilor au parcat mașina la câțiva metri de penitenciar. La un moment dat, din boxe au răsunat ritmuri de manele, inclusiv o piesă a solistului Dani Mocanu.

Destinatarii surprizei de Revelion au putut asculta totul de la geamuri. În imagini se pot vedea mai multe tinere cu telefoanele luminate, dansând lângă mașină, cu atenția îndreptată către clădirea penitenciarului, aflată dincolo de zidurile unde era parcată mașina.

Înregistrarea video cu petrecerea de Revelion durează în jur de 3 minute. Însă chermeza pare să fi fost nu doar de câteva minute. Petrecerea a durat aproape două ore, conform aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
572 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu-i nicio noutate. Asa a fost si la toate televiziunile, t.ig.an.ie si manelism. Pentru o tara esuata o cultura esuata, altfel nu se lipeste.

    • Boratzii ne-au cotropit, la fel ca ciupercile din padure, alea otravitoare le-au convertit pe alea bune de mancat. Pana nu scapam de intunecati nu avem ce face, suntem prea prosti ca natie. Vezi Anamaria Prodan, Loredana, etc. ,vaci proaste care cica s-au distrat pe muzica lui Tzanca Urangutanul. Mai e ceva de zis ???????????????????????????????

  2. Boratzii aia nu pot fi bagati la tulburarea ordinii si linistii publice? Sau o ia doar pe baba Safta care vinde marar la coltul blocului? Rusineeee bah meletzenilor prosti batuti in cap!!!!!!!!!!!!

  3. 3 min…se intelege.
    Dar 2 ore fara sa vina politia?
    Macar sa le legitimeze.
    Acolo si nu e oriunde, e in fata unui penitenciar, se putea intampla orice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger