AcasăNewsRevelion cu ghinion pentru doi soti din Bacau: Bucuria de Anul nou...

Revelion cu ghinion pentru doi soti din Bacau: Bucuria de Anul nou s-a transformat intr-o suferinta groaznica!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Cu doar cateva clipe inainte ca ceasul sa bata 12 noaptea, un cuplu din localitatea bacauana Holt a ales sa iasa din casa si sa se bucure de trecerea in 2014 in aer liber. In cateva minute, au schimbat si starea de spirit si locul petrecerii, ajungand sa fie transportati de urgenta la spital.

Norocul nu a fost de partea lor, iar cei doi soti au regretat amarnic decizia luata in prag de An Nou, din dorinta de a se bucura, asemeni celorlalti oameni, de focurile de artificii si de urarile de „La multi ani”. Cei doi au apucat sa faca cativa pasi, in fata curtii. Din senin a aparut o autoutilitara, al carei sofer urcase la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice, potrivit desteptarea.ro. Barbatul a pierdut controlul volanului si a iesit de pe sosea, lovindu-i in plin pe femeia in varsta de 37 de ani si pe sotul ei.

La locul accidentului a fost chemata o ambulanta, iar bacauanii au fost transportati la spital, cu dureri cumplite si multiple leziuni. Cei doi au avut nevoie de internare in spital, pentru tratament. La fata locului a ajuns si politia, care, insa, nu a apucat sa ii ia declaratii soferului, pentru ca acesta fugise de la locul faptei. In cele din urma, oamenii legii au dat de urma conducatorului auto, pe numele caruia au deschis un dosar penal.

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger