AcasăNewsRevelion 2013. Unde se pot distra bucurestenii in noaptea de Anul Nou

Revelion 2013. Unde se pot distra bucurestenii in noaptea de Anul Nou

(foto: ziuaveche)

Asa cum ne-am obisnuit, si in acest an in Bucuresti vor avea loc o serie de petreceri in aer liber, in fata publicului concertand nume sonore din lumea muzicii autohtone. Si pentru ca distractia sa fie completa, nu vor lipsi nici focurile de artificii.

 

(foto: ziuaveche)

Revelionul din Piata Constitutiei este organizat de Primaria Capitalei si va incepe la ora 19:00, cand DJ Nicky F va urca pe scena si va incalzi atmosfera. De la ora 19.30 vor concerta trupele Antract, Lotus & Cristi Minculescu si Directia 5. Iar de la ora 21.00, Vunk si Antonia vor antrena publicul interpretand mai multe melodii de success intre care si hitul „Pleaca”, piesa care a castigat Premiul MTV la categoria Best Romanian Act.

Horia Brenciu & HB Orchestra, impreuna cu invitatii sai DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploiesteanu, Grasu XXL, Guess Who, vor urca pe scena dupa ora 22:00 si vor canta timp de doua ore, pana la trecerea in noul an. Dupa miezul noptii petrecerea va continua cu o explozie de artificii, iar apoi va canta trupa Voltaj.

In Piata Revolutiei puteti sa va distrati la “Supervelionul” organizat de ProFM si ProTV, pe scena fiind asteptati unii dintre cei mai indragiti artisti ai momentului: Loredana Groza, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Voltaj, participantii la Vocea Romaniei si LaLa Band. Maestrul de ceremonii George Vintila, alaturi de DJ Marius Onuc si DJ Madalina Vintila, se va asigura ca publicul are parte de o petrecere pe cinste.

La Romexpo continua traditia „Vanghelioanelor”, bucurestenii care nu vor sa petreaca in aer liber putand opta pentru aceasta varianta. Al zecelea episode al seriei “Vanghelion” ii va aduce pe scena pe Anastacia si David Bisbal. Dintre artistii romani care vor canta la petrecerea de la Romexpo fac parte Horia Brenciu, Andreea Banica, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar si trupele Voltaj si Directia 5.

Petrecerea va incepe la ora 19.30 si se va incheia dimineata in jurul orei 6:00. Gazda evenimentului va fi primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie. Invitatii se vor putea bucura, la miezul noptii, de un spectacol de artificii. Peste 6.000 de persoane au ales sa petreaca Revelionul la Romexpo, platind 100 de lei pentru un bilet. Meniul de Revelion va cuprinde in generat preparate traditionale romanesti, insa nu vor lipsi tortul festiv si sampania de la miezul noptii.

IOR. Locuitorii sectorului 3 se vor putea distra la Revelionul organizat in Parcul Alexandru Ioan Cuza, fostul IOR. Petrecerea va incepe la ora 19:00. „Revelion in carnaval” este tema party-ului organizat de Primaria Sectorului 3. Pe scena vor urca Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu si Emy Dragoi. Edilul Sectorului 3, Robert Negoita, va fi si el prezent la petrecere.

In parcarea Anchor Plaza va avea loc petrecerea de Revelion pregatita de Primaria Sectorului 6, care va incepe la ora 20.00. Bucuresti care aleg sa-si sarbatoreasca aici trecerea dintre ani ii vor putea asculta pe Suie Paparude, Guess Who, Raku si Grasu XXL, iar DJ Vasile si DJ Gojira vor completa atmosfera cu show-uri de lasere ce vor lumina cerul.

O alta petrecere cu traditie este si „Maratonul Revelionului”, organizat de Opera Nationala Bucuresti. In 2012, pentru al saptelea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seara deosebita, imbinand muzica clasica cu cina festiva, focul de artificii, tombola si alte surprize. Spectacolul de Revelion incepe la ora 18.00. Pentru cina festiva, Opera Nationala a pregatit un meniu divers, cu gustari reci si calde, desert, dar si tort festiv de ciocolata si cupe cu sampanie. Un bilet pentru petrecerea organizata de ONB a costat 420 de lei, la care s-au adaugat 10 lei costul tombolei si pretul biletului la spectacol, in functie de categoria aleasa.

author avatar
Alina Costache
1.367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger