AcasăNewsRevelatia Reed Jobs: fiul pe urmele genialului sau tata -VIDEO

Revelatia Reed Jobs: fiul pe urmele genialului sau tata -VIDEO

(foto: captura Youtube)

Cofondatorul Apple, Steve Jobs, nu vorbea despre familia sa. Nu voia sa o expuna publicului. De aceea, o inregistrare cu fiul sau a constituit o adevarata revelatie.

(foto: captura Youtube)

Gurile rele spuneau chiar ca-si neglijeaza familia, dedicandu-si tot timpul inovatiilor care l-au facut celebru si i-au pus stampila de genial. Insa, o inregistrare de la un concurs televizat demonstreaza nu numai ca Reed Jobs calca pe urmele tatalui, dar si ca parintele ii indruma pasii si era alaturi de baiat la evenimentele reprezentative pentru acesta. Reed Jobs a apărut la „Quiz Kids”, o emisiune cu public pentru elevi de liceu, unde s-a recomandat Reed Powell, numele mamei sale dinaintea căsătorie.

Filmarea a fost realizată când Reed era elev în ultimul an de liceu. Acesta s-a remarcat in fata colegilor raspunzand corect la intrebari, astfel echipa sa intrecand-o pe cealalta. A existat si un moment impresionant, cand baiatul a marturisit ca, in viitor, va studia ca să găsească noi gene pentru tratarea cancerului de colon. Părinţii lui Reed au asistat din public la emisiune, Steve Jobs fiind destul de uşor de recunoscut printre spectatori, desi a dorit sa ramana anonim. Reed Jobs are acum 20 de ani şi este student la Universitatea Stanford. Steve Jobs a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic.

[youtube]z-cFz5krqo8[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger