AcasăNewsReușită fantastică pentru un start-up românesc. Ce trebuie să știi despre aplicația...

Reușită fantastică pentru un start-up românesc. Ce trebuie să știi despre aplicația Sessions – VIDEO

Reușită fantastică pentru un start-up românesc. Ce trebuie să știi despre aplicația Sessions - VIDEO (sursa foto: adevarul.ro)

Într-o perioadă în care comunicarea s-a mutat mai mult ca oricând în online, dată fiind situația generată, de mai bine de un an, de pandemia COVID-19, s-a aflat despre reușita fantastică a unui start-up autohton.

Mai exact, că noua aplicaţie de comunicare şi colaborare dezvoltată în România, denumită Sessions, a obţinut premiul ,,Product of the Day” învingând detaşat jucătorul numărul 1 mondial, pe celebra platformă Product Hunt, cea mai populară platformă globală de product launching & discovery, titrează Adevărul.

Totodată, aplicația amintită, lansată de startup-ul românesc FlowOS, a primit și trofeul ,,Product of the Week”, la finele săptămânii.

Dacă vreți să aflați detalii despre Sessions, aflați că nu este doar o altă aplicaţie de videoconferinţe, ci o platformă de comunicare şi colaborare, proiectată, în primul rând, pentru întâlniri mai eficiente, aducând toate funcţionalităţile necesare într-un singur loc.
Cu peste 3.500 de utilizatori la nivel global, numărul fiind în continuă creştere, Sessions rescrie felul în care se desfăşoară întâlnirile hibride. Platforma cumulează pentru prima oară într-un singur ecosistem, toate procesele unei întâlniri: de la planificare, structurare, desfăşurare şi follow-up.

Astfel că, în timpul unei conferinţe video live prin Sessions, utilizatorii pot accesa documente Google sau pot accesa My Notes (notiţe luate în timpul unei sesiuni şi trimise automat prin e-mail), fără a fi nevoie să lucreze cu mai multe aplicaţii în acelaşi timp, scrie sursa citată.

Cum a apărut aplicația Sessions

Fondatorul FlowOS a explicat și cum a apărut proiectul menit a ajuta când vine vorba de gestionarea eficientă a întregul proces al întâlnirilor complexe.

”Geneza Sessions a început cu o şedinţă de board pe care a trebuit să o organizez online în martie anul trecut. Asta m-a făcut să realizez că nu există niciun instrument care să ne ajute să gestionăm eficient întregul proces al întâlnirilor complexe: de la planificare, structurare, desfăşurare şi followup. Avem aplicaţii pentru videoconferinţe, calendare, documente în cloud, whiteboards şi aşa mai departe, dar nu avem un singur instrument care să integreze coerent aceste funcţionalităţi în scopul lor final: întâlnirea în sine. Ideea unui instrument all-in-one părea, aşadar, foarte practică, şi cât se poate de necesară. Am reunit o echipă fantastică, am dezvoltat un prototip inovativ, am primit o mulţime de reacţii pozitive şi am început să construim Sessions pas cu pas.

Astăzi, cu ajutorul utilizatorilor noştri beta, am perfecţionat produsul pentru a deveni o soluţie completă de instrumente pentru a deservi orice fel de interacţiuni online. Toţi profesioniştii îşi pot planifica şi concepe sesiunile în jurul unei agende clare cu instrumente şi resurse dedicate pentru fiecare moment al întâlnirilor. In acest fel, utilizatorul Sessions recâştigă controlul asupra şedinţelor. Fără întreruperi, fluxuri neproductive sau documente lipsă şi, cel mai important, fără să mai piardă mult timp şi energie. Victoria Sessions pe platforma Product Hunt, este o confirmare la nivel global a produsului nostru, voturile fiind primite de la profesionişti din diverse domenii de activitate. În acelaşi timp, am demonstrat că în România se pot dezvolta produse mass-market relevante nu doar pe plan local, cât şi pentru utilizatori din ţări precum Statele Unite, Australia sau Africa de Sud.”, declară Radu Negulescu, fondator şi CEO al FlowOS, conform sursei citate.

Sessions este acum disponibil – în mod gratuit accesând site-ul oficial: https://sessions.us/

author avatar
Andrei Coman