AcasăNewsRetrocedarile lui Basescu se fasaie

Retrocedarile lui Basescu se fasaie

Fostul presedinte/primar a scapat de un dosar

Dosarul in care fostul primar Traian Basescu era acuzat de retrocedarea ilegala a zeci de imobile de pe strada Serban Voda a fost clasat de procurorii de la Parchetul General.

Fostul presedinteprimar a scapat de un dosar

Desi nu s-ar fi zis, trecutul de primar ii provoaca lui Traian Basescu  mai multe probleme decat acela de presedinte. Povestea imobilelor de pe strada Serban Voda dateaza din 2003, an in care Traian Basescu a decis, in calitate de primar al Capitalei, sa-i retrocedeze nu mai putin de 66 de case, situate in centrul Bucurestiului, cetateanului american Nicholas Jordan – mostenitorul fostului proprietar. Chiriasii din respectivele case au contestat in repetate randuri calitatea de mostenitor a lui Jordan si l-au acuzat pe Basescu de retrocedare ilegala, fapt care a dus la audierea fostului presedinte de catre Parchetul General in aceasta speta, in calitate de martor, la inceputul acestei luni, pe 8 mai. Ocazie cu care Traian Basescu a reusit sa-I convinga pe procurori ca nu a gresit retrocedand la gramada atatea imobile din moment ce Parchetul a decis, ieri, clasarea acestui dosar. Sau altfel spus, fostul presedinte a reusit sa scape de una dintre pietrele atarnate de gatul lui dupa plecarea de la Cotroceni.

author avatar
Simona Badulescu
227 afisari

2 COMENTARII

  1. Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde din urma fara dificultati. Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese care poate sa gadile instinctele primare ale disperatilor , sa “orienteze” si sa conduca “populatia” ca pe o turma de animale. In Ro datorita SECURISMULUI MAFIOT superdezvoltat EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai!

  2. Inca o dovada ca ‘dosarele „lui Traian Basescu,alea cu sute de ani de inchisoare dupa analiza Antenista NU EXISTA! Ce i se intampla azi fostului presedinte se numeste hartuire !Uite ca o retrocedare a individului americanizat a fost semnata de catre fostul primar Crin Halaicu.. L-a chemat cineva sa explice ,cum i s-a intamplat lui Basescu ??Se compara aceasta acuzatie insidioasa cu infractiunile produse de Oprescu ??SI??I se intampla ceva fiului de general securist ??Nici dupa desoperirea sacilor de bani la perchezitii,.acesta nu are de suferit .Liber ca pasarea cerului si isi practica linistit meseria..Stat stalinist..si mafiot .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger